Leylaa34 Merhaba, 8+1 kızlar sizde süreç nasıl ? Bazen kasık ağrılarım oluyor, vajinal akıntısı olan var mı? Dr olabilir dedi ancak ben biraz tedirgin oluyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
leylacannn Leylaa34 7+2 deyım ben de ,bende de aynı problemler var agrı ve akıntı gibi :(normalmiş bu durumlar
Beyza-M 4+2 de 2900 beta ile karından bakarak görmüştük. Kalp atışı için bekliyorum simdide. Doktor keseyi 5,50 mm söyledi haftana göre uyumlu çok iyi dedi ,burda okuyorum boş gebelik filan korkuyorum 🤦
Fatmaclk96 Pinarika 6+3 te keseyi gördüm o ara beta 6150 idi karından görüldü 6+6da bebeği gördüm ve kalp atışını dinledik Elhamdülillah 🤲🏻❤️ seninkide yakın zamanda görülür inşallah canım ❤️
Ay_92 Ademmeva Benim hcg değerim 5000 üstü ondan olabilir ama Bebek iyiyse karından yada vajinal olarak takılmayın bence yeterki bebeklerimiz sağlıklı iyi olsun 🐣
Nehir-Poyraz Pinarika 5+4de hem keseyi hem bebeği gördüm alttan muayeneyle. 6+3de kalp atışını duydum
fatosstgy 6+3 ye keseyi gördük doktor bebek yok kalp atışı yok sağlıksız gebelik olabilir 11 gün sonra gel eğer sağlıklıysa duyarız demişti 3 gün zor bekledim başka hastanede 6+5 te hem bebeği hem kalp atışını duyduk çok şükür. Doktordan doktora ve ultrason cihazına bağlı birazda
BusAnna34 fatosstgy canım hayırlı olsun öncelikle. Ultrason kağıdını atabilir misin bende 6+1 de gittim doktora da kesem büyük ama bebeği göremedik sizinkini inceleyebilir miyim rica etsem?
Melisssssss Pinarika 5+3 te gördük keseyi şimdi 25 mayısta bebeği görmeye kalbini atışını duymaya gidicez canım
Hasretaytemur Pinarika 4. Hafta da gittim bakmadı görünmez iki hafta sonra gel dedi 6. Hafta da görmüştük
gul1201 Benim beta 4. Haftada 4007 5. Haftada 24600 lerdeydi böyle yüksek olan yok mu hiç keseyi 5. Haftada gördük kalp atışını dayamadık hala 6+6 dayız biraz tedirginim bulantı vs yok ağrı çok ayakta kaldığımda vs oluyor kasıklarımda
Sims4 Pinarika benim 4+5 kan testiyle 3938 olduğunu öğrendim , 4+6 da doktora gittim karından ultrasonla kese görüldü inşallah sizin de görülür