vbvy1 balbebekannesi0 benim suyum da senin gibi önden geldi ardından nisan geldi ultrasonda baktılar suyun azalmıs dediler . Hemsire bir arkadasım vardı hakkınıza hayırlısı olsun tabiki ama sizde de bebekte de sorun olmadan ilerlerse sezaryen düsünmeyin benim bir de üstüne tüp bebekti cok risk alıyorsun dediler ama normal ilerledi cok sükür
balbebekannesi0 vbvy1 maşallah darısı başıma.🙏🏻 Bebeğim iyi olduğu sürece sabredeceğim. Elbet sabrın sonu selamettir.
vbvy1 balbebekannesi0 eskiler 5 gün sancı ceker makat gelisi bile doğururmus insan doğumu illa bir günde doğum yapacaksınla sınırlı değil . Acı cekeceksin simdi ama bebeğine daha kolay adapte olacaksın
Hacerden balbebekannesi0 bana ilk propess takıldı sonra suni sancı enjekte edildi açılma hızlandı o yüzden devlette sanırım usul boyle idi Bilmiyorum yine de çok zor oldu benim için sekiz saat annelik zor rabbim güç versin allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah 😊 🙏
vbvy1 balbebekannesi0 Buraya kadar geldin . Allah kimseye kisiyi asacak yük yüklemez kendine güven bebeğini düsün her seyden önemlisi inan , kimsenin dediğine kulak asma
balbebekannesi0 vbvy1 evet ona adapte olmaya çalışıyorm. Sabret ediyorum. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
vbvy1 balbebekannesi0 plates topunda hareket yapmaya calıs doktoruna sor , ara ara hareket et sancı bittikce yataga adapte olma dus varsa sıcak dusa gir beline karnına tut
ezgicukur Son bir haftadayız 41.haftaya kadar bekleyeceğiz yoksa suni verilecek açılma olmazda sezaryense alınırsam çektiğim acıda yanıma kâr kalırsa diye korkmuyor değilim 🫣
1prenses2prensyenigebe balbebekannesi0 been yaptım bacım günüm doldu bebek gelmeye niyeti yok geceden yatışım yapıldı ilk doğumdu o zmn sabah 6 da suni sancı verildi 8 de ağrı başladı 8.30 da suyum geldi 9 da çatala 9.15 de kızım kucağımdaydı
4melekannesi- balbebekannesi0 kalk yürü cnm eğil kalk ıkınma sakin ol açıklığın olsun seni muayene ettikçe açıklığın artar inşallah benimde öyleydi
Eda14momyy- balbebekannesi0 bennnn ! Suyum geldi 1 cm açıklık vardı zaten 1 haftadır sancı belden vuruyor ama açıklık artmıyor hastane odasında şuan pilates topu üzerinde hareket halindeyim 😥😥
Eda14momyy- balbebekannesi0 suni sancı nasıl bişyy canınız yanıyor muuu istediğim halde bana vermiyorlar kendi seyrinde ilerlesin Doğum diye ama sancılar canımı acıttı 😤