Minef balbebekannesi0 canım benim de ilk doğumumda 1 santim açıklıkla yatış verdi doktorum sancım yoktu subi sancı vetdiler 28 saatte doğum yaptım çok zor allah yardımcın olsjn bol bol dua et açılman çabuk olsun inşallah
balbebekannesi0 Minef suyum gelmemiş olsa bu kadar endişelenmezdim. Sancının ilkyardım saati geldi. 24 saat içinde doğum olması gerekiyor diye biliyorum. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
biranneeeeeee balbebekannesi0 sıkma canını 24 saati var Su geldikten sonra hastanedesim zaten acil Bi durumda müdahale edilir. Sezeryan dan da korkma hakkında hangisi hayrılıysa o olsun inşallah bu bir saat içinde çok kolay şekilde doğurursun rabbim yardımcın olsun bol bol dua et 🤲🌹❤️
balbebekannesi0 biranneeeeeee çok teşekkür ederim. Dualara çok ihtiyacım var ben bol bol ediyorum. 🙏🏻
illwait balbebekannesi0 ben de 1 cm açıklıkla 40+2 de suni sancı aldım açılma ilerlemedi 5 saat sonra sezaryen önerdiler kabul ettim
balbebekannesi0 illwait benim doktor sabret diyip duruyor. Var bir bildiği diyorum. Allahım dünyanın en güzel duygusunu yaşatacak ama sabır etmem gerekiyor. Allah zordaki tüm anne adaylarına yardım etsin.
F_s_ balbebekannesi0 benimde aynı şekil haftaya gün verdiler suni sancıyla Doğumu başlatacaklar. Suni sancıdan sonra mı suyunuz geldi
balbebekannesi0 F_s_ hayır aksine saatlerce sancı gelmedi bile. Son 2,3 saattir sancı gelince hissediyorum ama asla acı verici değil. İlerleyince artar mı bilmem. Artsın diye dua ediyorum tabi.
vbvy1 balbebekannesi0 ben 37 saat sancı cektim suni sancı da vermelerini istemedim 2. Gün sadece 5cm olmustu gün sonunda 10 cm ile kendiliğinden doğurdum moralini bozma daha erken
Dilany35 balbebekannesi0 korkmayın Zorlu bir sürçti fakat herşey onun için olduğundan mecbur dayanıyorsunuz gelicegi günü saati belli ne Zaman gelmek isterse o zaman gelicek 🥰 ikinciye hamileyim 38′5 oldum 2 cm açıklığm var fakat daha gelen giden yok evde beklemekteyim
balbebekannesi0 Dilany35 Allah yardımcınız olsun. Açıklığınızın olması çok iyi. Bende hiç yoktu o yüzden saatler sürüyor galiba.
vbvy1 balbebekannesi0 benim suyum da senin gibi önden geldi ardından nisan geldi ultrasonda baktılar suyun azalmıs dediler . Hemsire bir arkadasım vardı hakkınıza hayırlısı olsun tabiki ama sizde de bebekte de sorun olmadan ilerlerse sezaryen düsünmeyin benim bir de üstüne tüp bebekti cok risk alıyorsun dediler ama normal ilerledi cok sükür
vbvy1 balbebekannesi0 eskiler 5 gün sancı ceker makat gelisi bile doğururmus insan doğumu illa bir günde doğum yapacaksınla sınırlı değil . Acı cekeceksin simdi ama bebeğine daha kolay adapte olacaksın
Hacerden balbebekannesi0 benim de sıfır açılma sıfır sancı ile doğumumu suni sancı vererek yaptılar sekiz saat kadar sürdü fakat öncesinde propess koumuşlardı rahim ağzına belki ondan hızlı oldu açılması bilmiyorum ama çok canım yandı (ilk gebelik idi 41+3 de doğdu bebeğim
balbebekannesi0 Hacerden benim rahmime bir şey koyulmadı. Suni sancı veriliyor. O da aşırı sancı yapması. Ama gelince hissediyorum sancımı.
Hacerden balbebekannesi0 bana ilk propess takıldı sonra suni sancı enjekte edildi açılma hızlandı o yüzden devlette sanırım usul boyle idi Bilmiyorum yine de çok zor oldu benim için sekiz saat annelik zor rabbim güç versin allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah 😊 🙏
Eda14momyy- balbebekannesi0 suni sancı nasıl bişyy canınız yanıyor muuu istediğim halde bana vermiyorlar kendi seyrinde ilerlesin Doğum diye ama sancılar canımı acıttı 😤
Dilany35 Ayrıca suyunun gelmesinden bu kadar korkma benim suyum azdı hastanede kaldığım süre de az az bacaklarımdan geldiğinde doktor bana önemli değil demişti az olmasına rağmen birşey olmaz gönlünü ferah tut sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🤲🏻🥰
Civcivim000 balbebekannesi0 9 saat falan vajinal ilaç üstüne 24 saat suni sancı 6.5 cm açıklıkla Sezaryen oldum ben canıma okudular bebeğim kaka yaptığı halde direndiler psikolojik olarak desteği bırakın köstek oldular maalesef hastanem sıkıntılıydı benim sezaryen yapmamak için zorladılar 😬 sonra ilerlemiyor deyip sezaryene aldılar. Ama kaç tane teyzem var 2 gün suni alıp normal doğuran. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah