IlaydaOrhanKopuz Esraserpil ilaç kullanmaya başlamışsın ya bence onun etkisi canım.benim genel de yumurtlama dönemlerim böyle belirtili geçerdi.hatta ilk hamileliğim de aynı senin gibi olmuştu yumurtlama döneminde adet dönemine kadar bütün belirtilerim gitmişti ben de bu ay da olmadı diye üzülmüştüm sonra bi bakmıştım hamileyim 😊 umarım en kısa zamanda tekrar meleğine kavuşursun.hamile kalınca iğne mi kullanıcaksın ?
Esraserpil IlaydaOrhanKopuz insallah canm evet kullanmana gerek yok bu genlerden dusuk yapamazsin diyende oldu demeyende ama onlem amaclı dusuk doz verilicek
IlaydaOrhanKopuz Esraserpil bende kullanıyorum canım en düşük dozunu bencede tedbir olarak kullan tabi ben ayrıca coraspin de kullanıyorum benim ki 1. Evre de.
Se-Ha Esraserpil Canım ben test kaaaaç kere yaptım çıkmadı, eni sonu kan testi yaptırdım onda çıktı 😊 bence boşuna bekleme, git acile “ hamilelik şüphem var, kan testi yaptırmak istiyorum” de ( ki sonuçlar acil çıksın. 😃😃
Esraserpil Se-Ha esimde yaptirma taraftari oda bendeki degisikligin farkinda hamilesin sen deyip duruyor benden daha cok heyecanli valla😄 ama ben korkuyorm var yada yok cksin merakim gitsin istyorum ama olsada cikmama ihtimali yuksek olabilir beklemedeyim bekleyebildigim kadar bakalim hayirlisi olsun diger gunler nasil belirtim olcak bakalm gun gectkce artyor cunku 2 gun midem bulanmisti bugun gogus agrim dahara artmis dokunamiyorm bile😄😄
Esraserpil IlaydaOrhanKopuz 2. Gebeligimde coraspin kullandim ama yine dusuk yaptm malesef canm. bide yumurtlama doneminde idrara sık cıkma idrarda koku karında sertlik flan olurmuki
IlaydaOrhanKopuz Esraserpil bu belirtileri yumurtlama da hiç yaşamadım canım.idrar da koku gebelik de oluyo bildiğim kadarıyla
Anneyimmm Esraserpil regle 5 gunum vardi kan verdim negatifti 5 gun gecikince yaptim pozitifti bekle biraz daha canim
Mihra volcan geçen ay çatlatma iğnesinden gecikmişti sanrm 33. günde oldum ondan önceikler 25. günde oldum (2 defa) 27. günde oldum birde (iki defa)
Kekmez Esraserpil daha iki hafta var kardeşim belirti falanda olamaz gebelik testide çıkmaz sen bence adetinin geçmesini bekle
Esraserpil Kekmez testi anlıyorumda bende belirti olup olmadığını nerden anliyorsun neye göre olamaz Allah bilir sen bilemezsin her bunye aynı degil seninle benim aynı olmadigimiz gibi. Ilk gebeligimde bu sekilde ogrendim ben bende ne varsa onu yazdım.