Meryem34 Esraserpil migdem bulanmaya başlamıştı sanki Migdemde sac var gibi yanıyordu halsizlik gelmişti eşim ve annem hamilesin kesin dedi heyecanla test aldık yaptık dayanamadık ama tek çizgi olmuştu erken baktığım icin halbu ki hamileymişim yaptığımda 🙂
aslihano Esraserpil regl doneminin gelmesi gerekiyor. 3 4 gun gecse bile herhangi gebelik testi al yap. Baktin cizgi silik veya net cikti kan tahlili yaptir. Umutlanma negatif cikarsa uzulursun. Ben 2 3 kere negatif sonucu gordum ve cok uzulmustum. 4.testte pozitif cikti
Babies16 Esraserpil zaten adete 14 gun kala yumurtlaniyor.suan yumurtlama belirtisi veya psikolojiktir.yumurtlama olcakki gebelik olussun.sen bu 1 hafta 10 gunu gun asiri iliskiye girerek degerlendir
Elfsglm Esraserpil arkadaşım benim de hastalığıma 8 gün vardı gögüslerim çok büyüdü kasık ağrılarım çok arttı bende dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Çift çizgi çıktı dün betahcg baktırdım pozitif çıktı (36.80 çıktı ) 13ünde hastanede randevum var. Şuan daha hastalığımın günü geçmediği için betahcg değerim düşük çıktı katlanarak yükselmesini bekliyorum artık ama hamileyiiiiiimmm😍😍😍😍 ama tahminen daha 2 3 haftalık 🐥
hafsasel_ Elfsglm belirtilerin aynisi bendede var kasık ağrısı bel ağrısı adetime 8 gün var bugün test yaptım tek çizgi çıktı
Elfsglm hafsasel_ bende çift çıktı beta da yükselmiş 36 olmuş ama inşallah artmıştır etahcg yarın tekrar baktırıcam yorumları okuyunca kimyasal gebelikten bi korktum ama inşallah öyle birşey yoktur gerçi hala daha adetime 6 gün var o yüzden çok yükselmemesi normal gibi düşünüyorum bilmiyorum çok arafta kaldım🤦🏼♀️ İnşallah bir sorun yoktur
Esraserpil hafsasel_ bekle bakalm canm biraz daha icin rahat etmyorsada kan ver 2. Gebeligimi 3 haftalikken ogrendm sans eseri doktora olmuyor diye gitmistim adetimede yine bi 10 gun vardi sanırım sen zaten hamilesin demisti kan tahlillerime bakip ama dusurdum malesef degerim 9du o zmanlar
IlaydaOrhanKopuz Esraserpil canım bunlar yumurtlama belirtilerin eğer adetine 16 gün varsa önünde ki 3 ila 5 günğ bebek çalışması için değerlendir.umarım bu ay güzel haberler alırsın 🙏🏻
Esraserpil IlaydaOrhanKopuz esim özel harekat oldugu icin genellikle gorevde oluyor canim ama her firsatimi değerlendirmeye calisiyorm tesekkur ederim hayirlisi olsun artk bide bende ilk defaa bu kadar sey oluyor yumurtlama doneminde hic boyle olmadim adetimde agrili gecerdi 4 gun surup kesildi ve hic agrim olmadan hayirlisi😊
Esraserpil Elfsglm hayirli olsun canım saglikla kucagina al insallah bakalm bende acele etmicem bekleyebildigim kadar beklicem test icin bakalim onumuzdeki gunlerde beni neler bekliyor😄😄
Se-Ha Esraserpil Canım ben test kaaaaç kere yaptım çıkmadı, eni sonu kan testi yaptırdım onda çıktı 😊 bence boşuna bekleme, git acile “ hamilelik şüphem var, kan testi yaptırmak istiyorum” de ( ki sonuçlar acil çıksın. 😃😃
IlaydaOrhanKopuz Esraserpil ilaç kullanmaya başlamışsın ya bence onun etkisi canım.benim genel de yumurtlama dönemlerim böyle belirtili geçerdi.hatta ilk hamileliğim de aynı senin gibi olmuştu yumurtlama döneminde adet dönemine kadar bütün belirtilerim gitmişti ben de bu ay da olmadı diye üzülmüştüm sonra bi bakmıştım hamileyim 😊 umarım en kısa zamanda tekrar meleğine kavuşursun.hamile kalınca iğne mi kullanıcaksın ?
Esraserpil 🌺🌺Belirtilerimin hepsini yazim kizlar onceki konularimi gormeyen var 😊 ben ilk gebeligimde regl 5 gun surup kesildi normalde 7 gun duzenli surer diger ay ogrendigimde 5 haftalik hamileydim yani ustune adet gormusum kisaca ve 3 aylik kalbi durdu bebegimin maalsef kan pihtilasmam var 2 gen heterezigot tasiyiciyim🌺simdide suanki adetim 4 gun surup kahverengi lekemle sona erdi ve adet bittikten bikac gun sonra belirtilerim okadar arttiki benimde suphelerim normal diye dusunyorm acaba simdidemi ustune gordum gibisinden.. belirtilerim sureklı idrara cıkıyorum lavabodan yeni cikmama ragmen idrarim varmis gibi hatta dun bu yuzden agladim cok sacma😄 idrarim kokuyor ve koyu renkte kasiklarim agriyor adim atamiyorm bazen belime bicak saplaniyor sanki arada bir ates basiyor bu aralar cok degisik farkli hissediyorum kendimi butun bunlar psikolojik olabilirmi bilmiyorm dış göz sizsiniz daha iyi bilirsiniz cok uzun oldu helal edin hakkinizi 😍😍😍
Esraserpil Gogus hassasiyetimi buraya yazmayi unutmusum dokununca bi hafif sizlama oluyor yukarda yazmistim zaten ama yinede hatirlatim😄😄
Esratayes Esraserpil benim reglime 10 gün vardı kan testi yaptım negatifti ama o ay hamile kalmıştım reglin geçmeden yapma test çünkü çıkmıyor ve hayal kırıklığı yaşıyorsun.