Hande2017 Büyük hediye e bebekten çek olursa herkes ihtiyacına göre değerlendirebilir...Küçük hediye görüntülü telsiz,bebek bezi hediye çeki,mama sandalyesi gibi hediyeler olabilir..Şimdiden herkese ve bana bol şans 🎀diliyorum ozaman 👼🏻
NihalDemirciakr adm öncelikle teşekkürler 🙏☺ Bence küçük hediyeler için bebek bakım çantası,bebek bakım malzemeleri olabilir 🌼😊
ece123 Bence büyük hediye bebek arabası yada oto koltuğu olabilir.Küçük hediye ise telsiz bebek bezi veya bebek bakım ürünleri olabilir.🤰🏻❤
DilekVolkan adm büyük hediye olarak bebek telsizi, bebek arabası 😉 küçük hediye olarak da bebek bakim ürünleri olsa güzel olur 😆😉😂
Icot [bilinmeyen] hediye çeki çok iyi fikir kesinlikle büyük hediye bu olmalı. Dikkat bebek var joker e bebek vs gibi mağazalar icin cok iyi olur @adm
Esmagnc adm adm Büyük hediye olarak bebek sepeti olabilir.Küçük ise bakım eşyaları önlük vb. olabilir
crnmr Büyük hediye olarak travel sistem bebek arabası küçük hediye olarak bebek kozmetik ürünleri olabilir bir sepet yada çanta içinde 😊
Didem adm bebekle alakalı hertürlü ihtiyaçları karşılayabilecekleri bir mağazanın alışveriş çeki olabilir yada bebek bakım setleri
Kubra15 adm ben instagram kullanmıyorum. Benim gibi bir çok anne adayı daha var uygulamanızı severek kullanan. Umarım bizleride göz önünde bulunduracağınız çekilişleriniz olur.