gizemgnll adm büyük olarak bebek arabası ideal bence, küçük olarak da gerçekten ihtiyac olan seyler olsun mesela ateşölçer , elektrikli süt sağma makinesi vb seyler olabilir. 😊
pamuksekerinannesi adm Büyük hediye bence büyük olmalı😂 Bebek odası gibi.. Küçük hediyeler de bebek bakım ürünleri,telsiz, babynest,nevresim takımı tarzında şeyler olabilir😍
Kbrzynp Yeni doğan takımı ,bebeğin ilk oyuncağı, bebek Telsizi ,bebek battaniyesi, bebek bezi, bebek 3lu zibin
Zeynepemre İnstagram kullanmıyorum diye bu sunduğunuz güzel bir imkanı bende kaçırmış oluyorum. İçimden bağıra bağıra haksızlık değil mi diye sormak geliyor. Ama ben soruyor muyum ? Hayır. Peki,siz ben sormuyorum diye bu konuyu es mi geçeceksiniz. Bence geçmeyin. Bende istiyorum yaaaa 😍❤ I love you Happymom ❤😍😂 @adm 🙏🏻🎈
Asyasmomm Büyük hediye olarak bebek telsizi - oyun halısı - ana kucağı gibi bir hediye olabilir . Küçük hediye de yenidoğan bakım setine hitap edebilecek , anne bakım ürünü , zeka oyuncakları gibi şeyler olabilir ve bunları her parçayı bir anne kazanacak şekilde olması daha çok katılım daha katkılı olacaktır 🙂)
MdhTpz adm buyuk hediye bebek arabasi yada besik Kucuk hediye olark ta oyun halisi bebek bezi bebk temizlik seti v.s cok iyi olur ❤😍
Yasdem adm bence büyük hediye olarak bebek arabası kişük hediye olarak da biberon emzik seti yada bebek bakım seti olabilir
YamacDemirinAnnesi @adm bende instagram kullanmıyorum admin bizede bir çare bende istiyorum katılmak bundan bizi de mahrum bırakma🤷🏻♀️