Kizilkafaa MerveeD Merve seni her postta görüyordum, sağlıkla kucağına al inşAllah, umarım çok kolay geçer senin için bu süreç.. Masadan bir hamile daha eksiliyor desene. Haber bekliyoruz senden❤️
MerveeD Kizilkafaa 9 ay boyunca burdan cıkmayıp her posta bilgilerimi yazıp yorum yapmaya calıstım görülmemiş olmam beni üzerdi 🙈🤣 masadan bir hamile eksiliyor ama taze bir anne olarak gelecegım tekrardan inşallah 😂😂 çok teşekkür ederim bu arada mutlaka haber edecegm 🙏🌺❤️
Oelrlrkmemdmd MerveeD Doktorun aklında suni vermek var çünkü suni sancı verip bi kaç saat su bile içirmeyecek sana en son da sezeryane alacak ama sen kendini garantiye al 12 den sonra bişey yeme sezaryen olmazsan bekletirse orada yersin bişeyler
58Fatos MerveeD bende kontrole gitmiştim suyum bitmiş yatırdı hemen gecesine doğum yapmıştım bence deneyin isterseniz
MerveeD Deletedmom623737 Doktorumda sezaryen den yana zaten suan bu durumda. Bakalım yarın olsun da hangısı hayırlı ise o olsun inşallah cok korkuyorum zaten ikisindende 😭😭
MerveeD dml33 ama cok da hareketlı maşallah bugun nts deki hemşire bıle bebegınız cok hareketlı maşallah filan dedı ama sabaha kadar uyuyamam zayen takıp ederim aklım onda suan
MerveeD Gokben hissedilmiyor maalesef benım şu 4 gün içinde azalmış daha pazartesi gunu suyun yeterli demıstı tuvaletımı yaparken gitmiş
kuzeymomss MerveeD kaderimiz aynı valla bakalım hayırlısı bende salıyı nasıl beklicem şimdi onu düşünüyorum inşallah ters giden birşey yoktur 😔 bu arada bursadaydınız demi yanlış görmediysem yorumlardan