Kurabiyemm 52 ile hamile kaldım. Şuan 50.7 yim..😅15.haftamıza girdik🧿 hala isteksiz besleniyorum.umarım bebeğim güzel gelişiyodur🙏🏻
simgekaya Simsim60 ay inanmıyorum yorumları okuyunca kendimi kilolu hayal ettim ama yok sanki hiç alamicam gibi 😂 47den yukarisini hiç görmedim hamile kalınca alırsın diyorlardı hep bakalım gorucez 😂😂😂
simgekaya Eylul10 bende almak istiyorum ama sanki hiç alamicam gibi hissediyorum biraz alsam iyi olacak aslında 😅
Habus simgekaya nsjsj değil değil 39 bile değil 38 😂 boyum 1.63, yaşım 25 🤷🏻♀️ Evet ben aslında yoğum 😂 yani yoğdum ama bebem sağolsun bir 5,5 kilo aldım da artık var sayılırım 🥰
Busrayalcingunes 50 kilo ile hamile kaldım , 14. Haftaya kadar mide bulantısı yaşadım bu sebeple 46 ya düştüm şimdi 19.hafta 49 kiloyum ,çok kilo almak istemiyorum bebeğe faydalı olacak besinler tüketmeye çalışıyorum umarım bu istikrar ile devam edebilirim 🥹🥹
Habus simgekaya amiiin 🙏 kilo konusunda tedirgin olmayın ama bebeğin gelişimini etkilemiyor bizim kilomuz. Biz çok şükür en başından beri gayet iyi ilerliyoruz 🥰 benim de kilo alacağım konusunda çok emin doktorum. 20. Haftadan sonra daha hızlı alınıyormuş o yüzden hiç stres yapmıyorum 🌸
ramonun_annesi Zozan-harman bende o kiloda olmak isterim aksine 42 kilo düz beden erkek gibi kendimden nefret ediyorum zayıfım diye eşimin yanına yakıştıramıyorum kendimi dışarı çıkalım dese yanında yürümeye utanıyorum ☹️😥
Zozan-harman ramonun_annesi hiç öyle düşünme bence bir kere sağlık açısından çok iyi ben diyabet hastasıyım insülinlerle geçiyor hamileliğim normal zamanlarda da şeker hapı bir de kolestrolüm var sağlık açısından çok iyi zayıf olmak
Arife1126 ramonun_annesi seni o kadar iyi anlıyorum ki😓 Aynılarını yaşadım bi zamanlar hatta çok psikolojik sorunlarım oluştu ama eşimin desteğiyle yendim hepsini🙏🏻 Ve şuan aşırı kiloluyum hamilelikten dolayı ama çok mutluyuz ben ve eşim inşallah geri vermm kilolarımı😅😅🙏🏻
ramonun_annesi Zozan-harman ama bu kadar zayıf olmak mı iyi afedersin erkek gibi dümdüz göğüs kendimden nefret ediyorum resmen ya bu kadar zayıflık kötü 😞😥😭
Edabykl simgekaya 9+1 e kadar 2 kilo iyi almissiniz ben cok zayif hamile kalmadm ama 20.haftamdayim 3 kilo aldim dahada alirsiniz bence ama guzel bisey zayif hamile kalmak 🙈🌸
ramonun_annesi Arife1126 benimde psikolojim bozuldu düşüne düşüne kafayı yicem artık bende ilk hamilelikte 41den 61 oldum geri verdim kiloyu doğum yapınca kilo alıp vermemek istiyorum benimde eşim destek oluyor bu konuda sus ben seni böyle sevdim aldım diyor ama işte boş 😞😥
Tiredmother simgekaya 56 yla hamile kaldım 57yim 24 haftalık 168 boyum 😄 ilk gebelikte de 6 kilo almıştım toplam 3 kilo bebek gerisi su vs derken daha zayıf döndüm eve 😂