Tssemanur simgekaya valla canim ben 49 kilo ile hamile kaldım. Su an 34+5 haftadayim. İnanılmaz kilo aldım ilk kez 50 yi geçtim ve şu an 65 kiloyum🙈
Simsim60 simgekaya ilk hamileliğimde 48 ile hamile kalıp 61 ile doğuma girdim.şimdi 57 ile hamile kaldım 65 im.31.haftalığım
birdemetyasemen simgekaya Uzun boy ve 49 la hamile kaldım şu an 35+1 de 63 üm. İlk altı ay hızlı kilo aldım son iki aydır yavaşladı. İlk defa 60 ları gördüm. Keşke daha fazla alsam bu halimi çok sevdim doğumdan sonra hepsi gidecek yine 🥲
simgekaya Simsim60 ay inanmıyorum yorumları okuyunca kendimi kilolu hayal ettim ama yok sanki hiç alamicam gibi 😂 47den yukarisini hiç görmedim hamile kalınca alırsın diyorlardı hep bakalım gorucez 😂😂😂
Halte En çok da önceden zayıf olanlar mı kilo alıyor 👀 41 dim 12. Haftada 46 olmuştum şuanı bilmiyorum 🙄
Eylul10 Haftadayız. 44 le hamile kaldım 45 oldum daha yeni. Biraz almak istiyorum açıkçası yapım çok zayıf çünkü 🤷🏼♀️
simgekaya Eylul10 bende almak istiyorum ama sanki hiç alamicam gibi hissediyorum biraz alsam iyi olacak aslında 😅
Zozan-harman simgekaya ah kızlar keşke ben de aranızda olsaydım 40’ları 50’leri görünce 😭 33+4(3.hamileliğim) 95 kilodan selamlar 🫣🥴🌹
ramonun_annesi Zozan-harman bende o kiloda olmak isterim aksine 42 kilo düz beden erkek gibi kendimden nefret ediyorum zayıfım diye eşimin yanına yakıştıramıyorum kendimi dışarı çıkalım dese yanında yürümeye utanıyorum ☹️😥
Fkug simgekaya 52 yle hamile kaldım ikizlerime suan 32 haftalıgız ve ben 58 kiloyum 🤦♀️ Asla alamıyorum kiloyu