SLMNR poyrazege111 yaa konya insanı evet kendi içinde açıktır.malatya insanindan şikayetim yok ama büyük şehirden küçük şehire gelince oluyor bence
poyrazege111 SLMNR doğrudur burda komşuluk falan pek olmuyor sevemedim 4 sene oldu burdayiz hala alisamadim hic arkadaşım felan yok burda ailemde malatyada ee haliyle insan yabancılık cekiyo
EsraM SLMNR ne kadardır burada oturuyorsunuz ben yeni taşındım mesela çok bi yer bilmiyorum Şehir olarak güzel şu anlık Ama kimseyi tanımıyorum çalışmıyorum da sıkılıyorum fazlasıyla 😣 İstanbuldan geldim bende büyük şehir küçük şehir duygusu bende de var
1234456789 SLMNR cnm ben Leyla hanımi gördüm ama sanki sınırlı geldi bana ona gitmedim Çiğdem e gittim bu sefer iki hafta sonra yine gidicem
EsraM poyrazege111 ben burayı sevdim ama açıkçası memlekete yakın olmak istemiyordum bende eşimin isteğiyle tayin yerlerini yakın tercih ettik Hayırlısı tabi ama burası çok hoş bi yer sevdim ben 😊
poyrazege111 EsraM evet küçük bir il ama sicak ben büyük illeri fazla sevmiyorum kalabaliklasiyor mesela istanbul her yerden insan var
SLMNR poyrazege111 doğrudur cnm birşey diyemeyecegm çık gez geze bitiremezsin malatya da da gelecek yer yok
mrskorkut Ben Özalper de Avm ye çok yakın oturduğum için mi sevdim bilmiyorum ama oturduğum bölge çok şükür huzurlu geldi bana İstanbuldan geldim bende 🤗 ama 1.5 sene sonra tekrar döneceğim Malatya'dan 😔 Evimi çok sevmiştim 🤣😃😃
EsraM mrskorkut bende Bostanbaşında oturuyorum buralar güzel ama komşulukta pek var denilemez, ilerde bakalım tabi Yeni geldim sayılır sonuçta
poyrazege111 mrskorkut istanbul da 1sene oturduk çok kalabalık ya ve çok pahalılik var biz bu yüzden konyaya taşınmak zorunda kaldık kiralar çok pahalı yaşanacak yer degil
SLMNR EsraM ben 3 ay oldu geleli...fazla gezilecek bi yeri yok esmle çıktığımızda hep ayni yerlere gidiyoruz
1234456789 EsraM al benden de o kadar bende İstanbul dan geldim burası bana çok küçük geliyor yapıcak hiç birsy yok tanıdık kimse yok 😢
EsraM poyrazege111 doğru İstanbul öyle maalesef ya hayat zaten genel olarak Türkiye’de pahalı ama İstanbul’da fazlasıyla
poyrazege111 EsraM aynen öyle ve bi gezmeye gıdım desen 3 5 otobüs metrobüs değiştiriyorsun çok sıkıcı bi yer konya istanbula kıyasla iyi en azindan istanbul kadar kalabalık değil kalabalık iller bence daha çok yalnızlaşıyor gb bilmiyorum
poyrazege111 SLMNR malatyada genel olarak komşuluk ilişkileri çok güzel birbirinin evine komşu gb degil de hanı o evin bi ferdi gb gidilip gelinir burda ben 4senedir aynı yerde oturuyoruz sadece bi komşum oldu çok iyilerdi onlarda taşındılar şans iste🙄