poyrazege111 mrskorkut him neguzel nerelisinz aslen ben malatyalıyım ama malesef orda oturmuyorum konyada oturuyorum malatyayı çok seviyorum ama eşim burali olduğu için iş gereği burdayiz🙄
Esmaecrin mrskorkut Bende yeni tasindim ya 1 ay olcak .ve cok sıkilıyorum .bi gun ayarlayip toplaşsak ya biryerlerde.😊😊
EsraM mrskorkut bende varımm bende aynı şekilde eşimin tayini çıktı o şekilde geldik aslen Kahramanmaraşlıyız 😊
poyrazege111 Ben 22 +2 haftalık hamileyim kizlar cok sanslisiniz malatya insanları çok sıcak oluyor 🤗
poyrazege111 EsraM çevre illerdensiniz desene enazindan gidip gelmesi kolay olur 2 3 saat bizim burdan ora 9 10 saat
poyrazege111 SLMNR neden ki tabiki herkesin kendi memleketi daha sıcak geliyo bende konyayi sevdim de insanlarına ısınamadım soğuk geldi bana bilmiyorum
EsraM poyrazege111 ben burayı sevdim ama açıkçası memlekete yakın olmak istemiyordum bende eşimin isteğiyle tayin yerlerini yakın tercih ettik Hayırlısı tabi ama burası çok hoş bi yer sevdim ben 😊
SLMNR poyrazege111 yaa konya insanı evet kendi içinde açıktır.malatya insanindan şikayetim yok ama büyük şehirden küçük şehire gelince oluyor bence