2609nrgl Kızlar merhaba ben 2 yıllık evliyim kendimle alakalı herşeye bakıldı sadece yumurta tembelliği var eşim içinde randevu aldım üroloji bölümüne ne dememiz gerekiyo doktora sprem testi istiyoruz dendiğinde hemen yapıyorlar mı 4 kez düşük yaptım
QUEEN088 2609nrgl Bende kocamda sperm testi dediğinde vermişlerti.Kocamdan dolayı problem vardı.Şükür sonunda Düzeldi
Umay255 2609nrgl peki düşük yaptın hiç sübyan muskasini araştırdın mi eşinin yada senin tarafında sübyan olabilir bunu araştır mutlaka
Cananyildiz 2609nrgl cinsel perhiz süresi en az 3 gün olsun bilginiz olsun . Doktora durumu anlatınca sperm tahlili ister zaten o gün tahlili verir eşiniz
RemziAleyna Doktora durumu anlatın zaten eşinizden ilk isteyeceği şey sperm testi olacak ondan sonra gereken bilgilendirmeyi sağlar size
RemziAleyna minipanda biz eşime yaptirmistik doktorun yanına gittik o yönlendirdi herhangi bi labaratuvar durumu olmadı aynı gün içinde testi verdik diğer gün sonucu aldık inşallah bir problem yoktur
minipanda RemziAleyna ne güzel bizim burda baya zor ugraştırıyolar özelde bile önce labrotuvardan randevu alınıyo
RemziAleyna minipanda bende özelde yaptırdım.ama sorun çıkmadı neyse kafanızı takmayın geç olsun güç olmasın sıkıntı olmasında varsın biraz geç olsun pozitif düşünün bizlerin duaları içindesiniz rabbim sizlerede tüm isteyenlere de hayırlısını nasip etsin ❤️