Zerrin avul canım Erciyes hastanesinde

Özlem katırcı derim geçerim asla hümaya falan gitme

Hacer13 ben geçen mecbur gittim ys ben diğer hamilelikte özleme gittim bundada başlamıştım bizim bi sıkıntı oldu geçen giremedim tekdende ücretlerden dolayı ama bundan sonra ücret falan önemli değil ona göre kendimi ayarlıcam gidicem hümaya gittim bin pişman çıktım çok rezil bir yer doğumu bi tanıdığımda orda yapmıştı asla sıfır ilgi alaka ne doktoru ne çalışan ebeler falan yemek getirmeleri falan tamamen berbat bi hastane yani kime sorarsan memnun kalmamıştır ya

Zeynppppp ayy cidden mi ya bende fiyatı diğer yerlere göre uygun diye orda yapmayı düşünüyordum diğer hastanelere güç yetmiyor maalesef

Zeynppppp bnde 4 sene önce yapmıştım hiç memnun kalmadım o yüzden bu sefer şehir hastanesinde yapacam

Snurugur ilk hamileliğimde de şimdiki hamileliğimde şehir Hastanesi’nde Şeyma dağlıtuncezdi çam doktorum çokta memnunum çok iyi ilgili bı doktor

Cemal ünlü Acıbadem
        Burak Tanır memorial

Zeynppppp genelde Hüseyin Aksoy a gidiyorum kaşeli kağıt veriyo sağolsun istemeden. Mehmet ak a da gittim oda iyi

Snurugur ben de şehir hastanesine gidiyorum Şeyma daglituncezdi çam ı öneririm ilgili bi doktor. Doğumu da araştırıp orda yapmayı düşünüyorum

FeriDee bu dediğiniz 2 doktora çok gidiliyor şehir hastanesinde tercih ediliyor baya

2 yıl sonra

kayseri sehir hastanesinde seyma daglituncezdi çam hanimefendiye muayene oldum yok boyle guzel iyi kalpli bi dr cok korktugumu soyleyince gayet nazik bi sekilde beni sakinlestirip oyle muayene atti Allah sayilarini arttirsin