Mihribani Merhabalar yeni anne olacaklar için çatlak bakım kremi ne önerirsiniz acaba şimdiden teşekkür ederim.
Umran__37 Mihribani ben bebek yagi kullaniyorum su an 6 ayimdayim ve etkisini goruyorum henuz catlagim yok tavsiye ederim
Kubra-T Mihribani benimde 2. Hamileliğim şuan 14 haftalık henüz kullanmaya başlamadım ilkinde 5. Ay itibariyle başlamıştım bebek yağı kakao yapı filan kullanmıştım hiç çatlağım yok ama genetik midir kremler mi etki etti bilmiyorum
Balrengii Mustela iyi diyorlar ben bio oil aldim ama çabuk edilmiyor kıyafetimde kötü koku bırakıyor, aynı zamanda Hindistan cevizi yagi da kullanıyorum. Daha sonra mustela almayı düşünüyorum
Mihribani Ben araştırıyorum bi kaç marka var söylenen ama daha doğal gerçekten etkili bişey istiyorum olmazsa aklımda benimde mustela var .
Serpil0707 Ne kullansanda boş ben biooil kullanıyordum 30 haftalık olana kadar karnımda bir nokta çatlak yoktu 30 haftaya girdim badem yağı ve bio oil kullanmama rağmen çatladı genetik yani ben 1 kutu bio oil bitirdim ikinci kutumuda yariladim ama boş çatlıyor genetik olunca
mervegly_7 mirage333 lierac kullanıyorum 5. Ayda başladım bide Cemal ünlü 13.hafta da önermişti karnım yok diye kullanmamıştım ve iyi ki onu almışım sıfır çatlama 35. Haftayım bazıları da çoklu krem kullanınca tahriş yapıyo diyo o yüzden 1 kez lierac kullanıyorum ve yetiyo 🥰
mirage333 mervegly_7 banada cemal bey 12. Haftada soyledi 🤭 cildim çok kuru benim. Günde 1 kez kullanmak yeterli olmuyordu 2 kez falanda kullansam krem cok gidicek cok pahaliya gelicekti 😂 bende oyuzden yazdiklarımı kullaniyorum. Bide ben çok suruyorum sanirim vucudumun heryerine
mervegly_7 mirage333 bende baya sürüyorum çatlarım korkusuyla ama hamilelikte 4 kilo aldım çok karnım da yok su da tüketiyorum baya birazda onlara güvendim bundan sonra da çatlamam inşallah 😂🥰
mervegly_7 mirage333 aynen sadece 4 kilo aldım 🥰 Cemal bey spor mu yapıyorsun dedi hayır dedim çok iyi gidiyorsun dedi kilodan çok hoşlanmıyor sanırım 😂
mirage333 mervegly_7 ay evet. Ben bu ay 3 kilo almışım. Aslinda çok yedigim falanda yok. Çölyak hastasi oldugum için hamur işi abur cubur o tarz hersey yasak zaten istesemde yiyemiyorum. Ama yinede almısım. Ayaklarım falan şismeye basladı ödemden dolayı kilo çok cıktı heralde. Bu gün kontrol vardı çok almısın ama önceki aylar kilo almadıgin icin sorun degil bundan sonra alma dedi 😂😂 28 haftalıgım. Birde tüp bebek zaten birsürü hormon ilacı kullandım almam cok normal aslinda bence.
Peloser Palmers. Kesinlikle çok memnunum. Özellikle yağını çok seviyorum. Kokusu da çok güzel. Mustelayı başlarda kullandım ama bende kaşıntı yaptı nedense.
mervegly_7 mirage333 Aynen aynen çok dert etme geri verilir zaten ben alsam da dert etmezdim zaten ama bünyem oldu bitti böyle çok kilo almaya müsait değil o yüzden yoksa cidden çok yiyorum 🥰