Aysetusem Merhaba kizlar size bir sorum olacaktı. Serkan bey hamilelik zamaninda rapor veriyormu bilginiz varmi
Acemianne1- Aysetusem ben bir günlük almıştım muayen olduğum gün iş yerime vermek için ama daha çok istesem daha çokta verirdi bence
Sena646 Aysetusem ben geçen kontrole gittiğimde çalışıp çalışmadığımı sordu rapor vericektim dedi 32 haftalığız 😊
Aysetusem Acemianne1- anladim canim rapor konusunda nasil acaba diye sormak istedim. Ümmühan hanima gidiyorum ama serkan beye gecmek istiyorum o yuzden sordum rapor konusunda nasil bir doktor diye
Hayriyeee0 Kızlar merhaba ben de uşaktayim inan beye gidiyorum normal istiyorum ama hiç konuşmadık doğum hakkında Serkan bey ile konuştunuz mu ?
Aysetusem Sena646 kuzum biz daha 7 haftaligiz kasik agrim oluyor oyuzden verirmi acaba serkan bey simdi Ümmühan hanimdayim ama serkan beye gecmek istiyorum
Acemianne1- Ys35 valla bizde memnunuz gebeliğimin başından beri ona gidiyorum 26. Haftayız şimdilik çok şükür gayet memnunum
Sena646 Ys35 yani önce normal bakıyor işte suyuna serviks uzunluğuna ölçümlerinin falan yapıyor daha sonra renklige geçiyor oğluş yüzünü sakladığı için göstermesi için uğraşıyoruz biraz daha sonra konuşup çıkıyoruz 😂😂
Ys35 Sena646 benim ikinci gebeliğim bu inan bey çok soğuk ve sezeryancı ona asla gitmem. Serkan bey çok övülüyor bana güven verdi 😀
Sena646 Ys35 bende öncesinde inan beye gidiyordum 24 haftada gereksiz bi serklaj işlemi yapacaktı Serkan beye geçtim ilaç tedavisiyle halloldu çok şükür 😊 aynen inan bey çok soğuk 🥴