Zisanince burcuo ben de ilkini özelde yaptım sonda çıkarılırken canım çok yandı şimdi çok korkuyorum o yüzden
Canpolat Zisanince sonda çıkarırken enjektörle ucundan suyunu çekmeden hortumu çıkartmak istemişlerdir ondan öyle olmuştur bir daha olmaz canım korkmayın
burcuo Zisanince Duyuyorum ben de bu şekilde canı yanan ama inşallah bu sefer kolay olur sizin için 🙏🏻
Canpolat Zisanince belinden yapılan iğne sondadan daha fazla acıtıyor öyle düşün sonda ufacık hortum acıtmıyor kadınlar da ağdadan bile daha hafif canım çok sıkma kendini 🙂
Canpolat Zisanince demek ki sonda vajinaya yakın diye yan yana oldukları için kasmışsınız kendinizi yoksa acilde 1 dakika da her kadına taktığımız, kimsenin gıkını bile çıkartmadığı bi işlem erkekler de çok acıtır genelde 🙂
Canpolat Zisanince evet panik etme canım idrar girişi ile vajina yan yana olduğu için ister istemez kasma olmuştur psikolojik acıma olmuştur 😀
heyzil06 Ays_cskn hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz acaba şehir hastanesi falan nasıl biraz bilgi verebilir misiniz bilginiz varsa
ikicocuklubiranne Zisanince özelde sezaryen oldum ebe sırf uyuzluğuna odamda taktı uyuşmadan sancım olduğu için hissetmedim.
Zisanince ikicocuklubiranne ben ortalığı ayağa kaldırırım yapamam öyle bişe bayılada bilirim yani gelemiyorum böyle şeye ben ne yapayım ne yapıcam ya
elifinilki27 Zisanince Çok da korkulacak birşey yok aslında sonda da bana da normal doğumda takmışlardı küçük bi yanma olmuştu ama sorun değil yani
Sevval4 Seahta sezeryan yaptım uyuşturmadan takıldı. Yarım saat takmak için ben taktırmamak için mücadele vermeme rağmen asla uyuşturma sonrası takmadılar. Baktım kaçarı yok sıktım dişimi mecbur. Geri kalan herşey çok güzeldi çok şükür
Nilufar_1996 Ben sezeryan oldum uyustukten sonra takıldı ama sanırım erkek hemşire takti çünkü onumu kapatmışlardi 🙊🤦🏻♀️ çıkartırken hiç acı yanma olmadı içinden birşey kaymış gibi his oldu kendinizi boşuna korkutmayin uyustukten sonra takilmasini isteyin.
Ays_cskn Zisanince sen onceden bir sor istersen devletti birde benim dogum yaptigim yer hastaneden hastaneye fark ediyor demekki belki korktugun kadar olmaz seninkinide oyle yaparlar
ikicocuklubiranne Zisanince hissetmedim dediğim gibi belki sancıdan kaynaklıdır rica edersiniz yardımcı olurlar
elifinilki27 Zisanince Anladım canım mesela bende çok zor doğum yaptım bende artık doğumdan korkuyorum ölüyordum resmen az kalsa anlıyorum seni sorun değil söylersin artık kim takıcaksa seni uyuşturduklarında takarlar sondayı