PrensesAnnesi- Valla 6 saat suni sancı aldım kendi sancımla birlikte çektim o ağrıyı. O anda sondanın acısını bile hissetmedim nasıl yaptılar ne ara taktılar haberim bile yoktu 🤷🏻♀️
dml33 Zisanince aklıma bile gelmemisti pek bilgimde yoktu o zmn😅şimdiki 2. Sezeryan olcm herşey biliyorm gayet rahatm
Eylul2019 Zisanince kiz dogum baslamadan once eger sezaryen olursan yatisin yapildigi anda once sonda takiyorlar.buna sen karar vermiyosun yani
SevcanBal Zisanince bnde Sakarya’da yapmayı düşünüyorum doğumu ne olacağı belli değil bunu bilmiyordum 😩
Zisanince 1prenses2prensyenigebe benim şahsen çıkarırken acıdı takılırken uyuşturulmuştum ama bu bebeğimde devlete gidiyorum canlı canlı takarlar diye çok korkuyorum
1prenses2prensyenigebe Zisanince acaba eli ağır birine mi denk geldin ben taktıklarını bile valla anlamadım yorumları okuyunca kendimden şüphe ettim he acaba bana sonda mı takılmadı diye ama sedyeyle beraber vardı oda hepinize mi denk geldi acıtan hemşire dicem ama acaba ben o an mı hissediyorum yoksa ama çıkarırken de hissetmedim
Zisanince 1prenses2prensyenigebe ay benim çıkarılırken acıdıydı şimdi korkuyorum o yüzden canlı canlı takılmasın
cileklicookie Zisanince genel anestezi oldum odada takip oyle indim ameliyathaneye Orada simdi yatie kaldir bi dunya insan olacak dur surada takalim iki dk dediler oyle abartilacak biseyde degil zaten max 1 dk bi aci bile degil gidiklanma kasilma falan yaşıyor insan
dml33 Zisanince basta bnde bildiğim için bi korku vardi ama sonuçta yarım saate bitck geçicek dedim bi şekildede dogurcz stres yapmadm hiç dusunmuom ameliyat anını hastanedn çıkış anına odaklandm😅😅
Yaseminn2 Zisanince bana uyusmadan once sonda taktilar canim o kadar yandi ki… sonda taktilar ağlamaya bir basladim beni ameliyathane de keserlerken bile hala daha agliyordum… boyle olacagini bilmedigim İcin bir istekte bulunamadim ama ikinci gebeligim olursa kesinlikle uyustuktan sonra isteyecegim. Doktoruma sorduğumda anestezi ekibi herhangi bir sorun olursa sonda ile ugrasmamak icin onceden taktigini soyledi. Ama nasil bir sorun olabilir ki? Uyusturun oyle takin..
Yaseminn2 Zisanince bende dogumdan sonra sorabildim zaten 🥴 onceden oyle bir sey oldugunu bilseydim kesinlikle yapmayin derdim, sizde uyusturduktan sonra yaptirin
Hapyymami55 Zisanince ameliyathaneye girmeden yani ameliyathaneye alicakalarken taktılar bana sonra ameliyata aldilardi acı hisetmedim çok şükür oraya takıldığını bilmedigim iicn heralde 😂ilk dogumumdu yoksa tedirgin olurdum
burcuo Zisanince 27 gün önce spinal sezaryen doğum yaptım, bana takılmadı. Özelde doğum yapmıştım. Doğumdan çıkınca ve uyuşukluk etkisi geçtiğinde kendini tutma yap altına bez serdik dediler, hasta bezi bağlamışlardı zaten 😂 ben de mecburen öyle yaptım
Zisanince burcuo ben de ilkini özelde yaptım sonda çıkarılırken canım çok yandı şimdi çok korkuyorum o yüzden