alistero -Serpilllllll- döndükten sonra tekrar doneblir dedi ama bizimki doğum pozisyonunda ama artısı mide ekşimesi ağrısı olmaz diolar. Sadece kafası çok aşağıda olduğu için olcemedi rahat biraz küçük dedi..
-Serpilllllll- Bazen 36 37 de bile dönüyorlarmış. Bizim ki bazen Bi hareket ediyor alanım o hareketi hem belime hem kasığıma vuruyor
Esmanur53 Fadimeckrr aynıyız canım 35+5 🤩 benim genel olarak mide yanması şikayetim var onun haricinde iş yaptığında kendimi yorduğumda kuyruk sokumum çok ağrıyor yattığım yerden bile doğrulamıyorum🤦🏼♀️
Tugcedeniz -Serpilllllll- 35+3 üz en büyük problem akşamları genelde aşırı kasıyor kendini yürümek bile zorlaşıyor. Onun dışında her yerim ağrıyor 😁
Hilalhayrettin25 Bkyya haftamız aynı benimde bebek aşağıda Mayıs sonuna bile kendimi hazırladım bakalım sagliklisyla kucağımiza alırız inşallah
Bkyya Hilalhayrettin25 benim göbeğim henüz aşağıya inmedi inmeden doğum başlıyormu bilmiyorum ama baş geliş olduğunu söylemişti ☺️ inşallah 40ı beklemeyiz diyorum bende hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler 🙏
gulsuayan -Serpilllllll- 35+4 bel agrisi heyecan bacak krampları doğum korkusu her sey birbirine karıştı vallahi 😄🫶🏻
Ftos_72 -Serpilllllll- heryerim ağrıyor valla başım patlayacak gibi bel ağrım zaten öldürdü beni adet ağrısı gibi geçmiyor 😓 arada vajinama elektrik çarpıyor gibi oluyor sancı mı artık daha çözemedim ama vajinam sızlıyor 😫😫😫
Serpil0707 35 haftalık hamileyim kendi tercihimle sezeryan seçtim korkuyorum panik atağım var normal doğum için kendime güvenim yok bu aralar bel ağrım ve kuyruk sokumu ağrım çoğaldı ve sürekli nefes nefese kalıyorum
Serpil0707 Bide ilk gebeliğim tecrübem yok su gelse bile nasıl anlicam korkusu var Allah bütün hamile olanlarada banada yardım etsin 🤲
AliMeltem_2021 Serpil0707 bende de aynı korku var doğumun başladığını nasıl anlarım biraz evde ağrısını çeksem acaba su eksilir bebeğe birşey olur mu diye ikilemdeyim🤦🏻♀️
EryaCa AliMeltem_2021 Canım merak etme anlarsın sancılar gittikçe artıyor ve suyun gelince de biraz evde hareket edip banyo yapabilrşsn çok ta bekleme tabi
EryaCa -Serpilllllll- Aşırı mide yanması ve ağırlaştığımj hissediyorum yürürken baskı var zorlanıyorum