Bkyya -Serpilllllll- 34+3 🤦♀️ her türlü şikayetim var 😁 ya ben çok mızmızım ya da hamileliğim gerçekten ağır geçiyor 😊 iki gündür ayaklarım da ödem olmaya başladı balon gibi şişip şişip iniyor ayakkabıyı geçtim terliğe bile girmiyor
mydeno13 -Serpilllllll- ben 31 haftalığım yanıyor vücudum anlamadım bi şekilde hele akşam ayaklarımın altı yıkasam da ateş basıyor
dml33 -Serpilllllll- 2 gündür hareketi sert ama azaldı gibi bnmde bel ağrısı oluyo bazen halsizlik zaten hiç gecmio
Hilalhayrettin25 Bkyya haftamız aynı benimde bebek aşağıda Mayıs sonuna bile kendimi hazırladım bakalım sagliklisyla kucağımiza alırız inşallah
Fadimeckrr 35+5 den selamlar 🤚🤚 Dünden beri acayip sırt agrım var , mide ekşimesi , Sık wc ye çıkma, harekette kisitlilik , sabırsızlık oooo say say bitmez 🤭😁😁 Sağlıklı bir şekilde alalım bebislerimizi kucaklarimiza inşallah 🙏❤🎊
Esmanur53 Fadimeckrr aynıyız canım 35+5 🤩 benim genel olarak mide yanması şikayetim var onun haricinde iş yaptığında kendimi yorduğumda kuyruk sokumum çok ağrıyor yattığım yerden bile doğrulamıyorum🤦🏼♀️
-Serpilllllll- mydeno13 ya ben de var ben kontrole gittiğimde 32 haftalık birinde yeni çıkmıştı ama ilk defa mı yaptırdı yüklemeyi bilmiyorum kuzum.
alistero Benim bebek 33 de dönmüş ondan beri yürüyünce fena ağrılarım oluyor doktor normal baskı yapar dedi. bide bayramda covid geçirdim çok ağır atlattim. 35.+5 olduk. Hafif suyum azalmis çok dikkat et dedi her hafta giriyorum kontrole artık.
-Serpilllllll- alistero benim de 34 döndü döndüğünde beri benim de ağrım daha fazla oluyor sanki geçen hafta perşembe dönmüş dedi doktor o zamandan sonra bir daha Bi döndü bilmiyorum çünlü bazen alt kısımda sert tekme hissediyorum sanki
alistero -Serpilllllll- döndükten sonra tekrar doneblir dedi ama bizimki doğum pozisyonunda ama artısı mide ekşimesi ağrısı olmaz diolar. Sadece kafası çok aşağıda olduğu için olcemedi rahat biraz küçük dedi..
AyKizim -Serpilllllll- Çatı ağrısı var.E birde bazen sancı giriveriyor.E ayaklarda şişlik ellerde uyuşma da cabası😀😅 Birde benimki hala makat geliş.Dönmedi 🙈