Yigitinannesiiii Gunaydin kizlar bugun insallah ogrenmeye gidecegim 18+1 im insallah gosterir devlete gidiyorum aksam a da kucuk kendi aramizda bir balon patlatmak istiyirum var mi ogrenemeyen hala benim gibi 😂
Pineapplee Yigitinannesiiii merhabaaa bizde 19 dayız haftaya öğrenicez insallah 🙏🏻 Ayni sizin gibi bizde küçük bir balon patlaticaz eşimle ❤️❤️
Hamideekoc Yigitinannesiiii bende devlete takipliyim bugün bizde 18+1 iz ama ben dayanamadım geçen hafta özele gittim öğrendim cinsiyeti 🙈 devletteki bir sonraki kontrolüm 21. Haftaydı dayanamazdım o zamana kadar 😂
44Gamze44 Yigitinannesiiii Ben 13+2de ogrendim oğlușumu hatta aksamina balon patlattık. Doktorum nokta atışı yaptı sağ olsun 😁Su an 18+4teyiz😍
Yigitinannesiiii Pineapplee devlete gittim hic ilgili bakmiyorlar ya pazartesi ozel e gidecegm bende ogrenecem 😯
Seher-Aliihsann Pineapplee 19 haftalık olmadan önce öncesinde bi tahminde bulundu mu canım doktorunuz
Yigitinannesiiii Hamideekoc bende gittim de ogrenemedim ya ozel e gidecem bakalim 😊sizin cinsiyet ne ayni gunuz seninle
[silindi] Seraysss Hala kız mı peki ve kaç haftalıksınız şu an 😂 Bende 15 te kız olduğunu öğrendim 20 olduk hala göremedik pazartesi günü tekrar kontrolüm var netleşecek inşallah 🐣
Seher-Aliihsann SibelBalciOz 12 haftalıkken yanılma oluyor mu bana da 2 li tarama da bi tahminde bulundu özele gidiyorum daha ögrenemedim yani gidemedim daha doktora heyecanla bekliyorum şuan 19+6 haftaya gidecz inşallah
ezgikd Yigitinannesiiii şehir hastanesine gidiyorum bende, 13 haftalıkken büyük ihtimal erkek dedi doktor ama 16 haftalıkken poposunu dönüp bacaklarını kitlemişti göstermedi miniğim bende heyecanla bekliyorum diğer randevum 20. Haftada şuan 18+4 üz ☺️
Hamideekoc Yigitinannesiiii erkek dedi parti de yaptım ama emin değilim ya yine detaylıyo bekliyorum sanki bana hep kız gibi geliyor 😂🥰
Ays_cskn Yigitinannesiiii selam bende 18+4 um yuzde seksen kiz dedi degismezse bakalim bacak ara bos gorunuyor qma😄😄😄 normalde devlet takipliyim ama cinsiyet icin ozeli tercih ettim bir dahaki randevuda daha net bir sonuc alirim insallah
Yigitinannesiiii Ays_cskn ay insallah cnm bnde devlete gidiyorum ogrenemedim bugun bakmadi bile bende cinsiyet icin ozel e gidecem 😊
Ays_cskn Yigitinannesiiii en iyisi canim simdi bende soylerse devlette netlestirip ona gore hazirligimi yapmayi dusunuyorum cinsiyeti degisenleri gordukce gozum korktu insallah gosterir kendini minnos bizimki utangacti zar zor doktorumuzu ugrastirdi baya tavsiyem cikolata ye gidince ben oyle yiyip gittim☺
bir_pasa_annesi Hamideekoc bu benim sanki bana da erkek gibi dedi balon patlatma yaptık eşimle ama sanki diğer gittiğimde değişecek gibi hissediyorum 🤣