ygmr kizlar canim.kahve cekti icicem dedim ictimde ama kahve telvesini yuzume surdum mwger surmemem gerekioms bebegi etkilioms yuzunde yada bi uerinde kara leke olabilirmis siz duudunuzmu hic biyle bisey😓😔
SedaTopgl ygmr bende yaptım onu hiç duymadım öyle bişey ayrıca çok saçmalıyolar ya herşeye bir kulp takıyolar hamilelikte ben çok takılmıyorum her ağızdan bişey çıkıyo
Alinmavi ygmr tabikide boyle bir sey yok rahat olun. Mantiksiz hicbir seye de inanmayin. İcini rahat olsun peeling yapar ne guzel 😉
SedaTopgl ygmr içince çıkmıyomuşta yüzümüze sürünce mi çıkıyomuş bakım şart her daim 👌hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle 🙏
ygmr poyrazege111 ayy he valla anlamadim yok leke cikarmis yok arap dogarmis cocuk esmerlerde yogurt sursun ozaman bembeyaz dogarlar😂😂😂😂
Nazo Kızlar kahve leke yaparmi yapmazmi bilmiyorum ama eğer așerme varken cilde renk veren mesela karadut gibi birşey yerde vücutta herhangi bir yerinize dokunursaniz bebekte te o bölge de leke olur
Zeytininpeyniri Nazo evet bende var mesela annem dokunmus sonradan farketmis olsun ben lekemle mutluyum🤗
ygmr ygmr evet benimde ni tanidigim varda ciger yerlen ni yerini kasimis sonra garketmis ama nafile bebegi dogdugunda cidden cigere benzer nisey cikmis orasinda ben bi bunu biluorm gul nar falan bilmem de kahvedede yoktur ama ya o kadarda deil dimi
Dlra Kahve böyle bişey ypıosa ilk ben biterim 😁çünkü doğal diye peeling yaptıgım cok oldu sivilce ve siyah noktam artınca 😬😬
Dlra ygmr aynen kötüyü çagırmamak lazım Allah korusun ..inşallah sağlıklı sıhatli alalım kucaklarımza 😍
Dlra ygmr evet bende rüyalarla boğusuyorum biran önce gelsin zaman gecsin istiyorum bazende az hamileliğinde tadını çıkariyim buda ayrı bir duygu diyorum bazen doğumdan korkuyorum karışık yaniii 😍😂