Kuputo EssoSavve pull and bear iş birliğiyle havaianas parmak arası terlikler var gayet rahat ve kaliteli, ben geçen sene almıştım onları kullanmayı planlıyorum. Alternatif olur belki sana da. 😬
Menek16 crocs düşünen arkadaşlar alternatif marka akınalbella kardeşim ve annem sağlıkçı crocslarla beraber birer çift yedek akınalbella marka kullanıyolar gayet memnunlar :)
EssoSavve Esrahazen1 ben sana onu derken kendimi düşündüm canım 😅 sezeryan olcam seni bilemem biraz zor oluyor kalkıp etmedi 😬
Esrahazen1 EssoSavve ay bende sezeryan düşünüyorum ama doktor ısrarla normale yönlendiriyor hayırlısı olsun inşallah 🙏
Kuputo EssoSavve acıtmıyor hiç ben çok memnunum, siyahları kahverengileri falan şık kombinelerin altına bile giyen oluyor hatta diyim 😬😬 yine bir bakarsın kendin de tabii
Esrahazen1 minik_mucizemmmm aşkım fotoğraf çekilicez doğum fotoğrafı sıradan birşey olmaz sabahlığıyla takım yaptırdım 😂 yedekli gidicez tabikide
EssoSavve Esrahazen1 durumuna bak canım olmuyorsa zorlamanında bi alemi yok konuşursun doktorunla demekki herşey yolunda buna da sevin benim bi dünya rahatsızlığım var normal istesem de yapamam ki 🤷🏼♀️
Tospikannesiiiii minik_mucizemmmm cros aldım geçen sene ilk gebelikte şimdi de onu kullanıcam bu arada çakma orijinal degil ona okadar para vermem 🤣
Soncul minik_mucizemmmm https://ty.gl/jltrr3a6rp buna benzer rahat bişey aldım ben doğuma lohusalığada almayı düşünmüyorum kafamda taçla evde gezsemde kim görcek 🤷🏼♀️
Deletedmom_110 minik_mucizemmmm ya lohusa terlikleri bakıyorum da hep böyle pamuklu kış terligi gibi ben yazın ortasinda napiyim o terliği😒yazlık modelleri yok mu acaba istiyorum da bulamıyorum
EssoSavve Kuputo trendyoldan baktım 650 gibi yazıyor crocslar 450 gibi başlıyor fiyatı bilemedim 🤷🏼♀️