Nursmom Ben de acayip korkardım, doğuma gitmeden önce kovid çıktım doğum ertelendi. İyileşeceğim diye beklerken de kanamam oldu, planlanan sezaryen gününü bekleyemeden doğuma alındım 😊 Ama inanın kafamızda büyüttüğümüz gibi hiç değil. Doğum için giderken daha sakin kalabildim ve sorunsuz bitti süreç. Az önce gördüğüm bir bilgiyi paylaşayım, belki faydası olur: doğumdan çıkışta düz yatarak uyumayın, yatağı biraz kaldırın, oturur gibi. Baş ağrısı olmuyormuş. Ben de farkında olmadan o şekilde oturmuştum hep, tuvalete kalkmak daha kolay oluyor diye, hiç baş/bel ağrısı yaşamadım. Daha önce başka bir operasyon için daha spinal olmuştum, onda düz yattım diye hatırlıyorum. 3 gün fena baş ağrım olmuştu. Deneyin isterseniz.
Sadece depend terletiyor diyemem zaten sürekli terliyordum ben. Depend rahatsız etmedi. 90 kiloyla doğuma girdim. L beden oldu gayet ama daha sonra xl de aldım o da gayet iyiydi. Emin değilseniz bir büyük beden alabilirsiniz lastikleri tutuyor nasılsa. Bana hasta bezi takılmadı mesela, özelde doğum yaptım ben de. Dışarıdan dikişim yoktu, yapıştırma yapılmış, üstüne de bant çekmişlerdi. Yaraya değmemiş oldu yani. Yine emin olamıyorsanız doktorunuza danışın isterseniz. Benimki lazım olacak şeyleri söylemişti bana.