Kızlar 30 haftalıkken cinsiyet gözükmez mi ? Doktor şuan görmem çok zor en uygunu 16-24 haftalar dedi şaşırdım.
Cinsiyet gözükmez dedi
Seherrr1234 cinsiyeti bilmiyor musunuz 🙄
Tospikannesiiiii emin olmak için sordum bugün daha önce söylediler ama alınacaklar oluyor falan
Seherrr1234 pozisyonundan dolayı demiş olabilir bn 34.haftada doktor degstrdm ilk muayeneye gttigimde cinsiyetimizi söylemişti
Seherrr1234 Belki pozisyon uygun degildir bebek büyüdüğü için ama illa ki görünür ya
Seherrr1234 pozisyon kaynaklıdır büyüdükçe de alan daralıyor ya canım ondan
Miniktosunn muayenesinden pek bişey anlamadım zaten hemen göndermek ister gibi bir havası vardi
Tospikannesiiiii sanırım canım hayırlı sağlıklı olsun tabiki önemli olan o ama alışveriş yaparken vs sıkıntı olsun istemiyorum. Ortak renklerde pek bulamıyorum 🥴🤦🏻♀️
Seherrr1234 detayliya girmedinizmi acaba coktan demesi lazimdi
Edabykl detaylıya giremedim maalesef babamın vefatına denk geldi ben bu gebeligimde hiç bir testi yaptıramadim ailevi olarak çok sıkıntılar yaşadım. Hastalık,vefat vs
Seherrr1234 31 haftalığım hala her gittiğimde teyit için söyler doktorum bana saçma geldi
iremss benden önceki muayeneye girenleri ben çok bekledim fakat beni beş dakika içerisinde çıkartmaya çalıştı. Asistan doktordu ölçümleri yapıp hemen kapattı ekranı. Pek ilgili değildi. Bana da saçma geldi
Seherrr1234 pozisyonu uygun değildir. Bi pozisyon alınca öyle kalıyorlar bu haftadan sonra. Bizimki 36 da gözüküyordu totişi havada
Seherrr1234 Hmm basınız sağolsun ama pozisyonda uygun degildir yoksa görülür yani bebek çünkü baya büyüdü artık
Seherrr1234 ilk kızımda 13+5 ken cinsiyeti söyledi bidaha sormadım hic sonra 30 uncu haftamda dedim Bi kere söylediniz bidaha bende sormadım kız dimi Die hala kız dedi gördü baya baya gösterdi bana sacma geldi bebek belki uygun pozisyon da degildi belkide doktorunuz cok ilgili biri degil
Seherrr1234 işine gelmemiş doktorun o zaman ben 15 haftalıkken öğrendim doktor emin olmak için çikolata verdi yürüttü beni tam pozisyonu görmek için doktor ilgisizmis görmek istese yolu çoktu