Sevilayozdemir Sudenr aaa o doktoru ilk kez duydum kızımı orada doğurmuştum aşırı güzel odaları vardı biz 1+1 oda tutmuştum şimdi onlarında fiyatları ucmustur 😢
Yasemibrahim Aycha var canım gazi Osman Paşadan gazi mah yada yeşilpınara giden minübüslere binebilrsinz önünde indiriyo yaklaşık ordan 20 dk 25 dk sürer
Sevilayozdemir 1234momsss insalllah hayırlısı olur sağlıkla kucağına almak nasip olsun muayene ücreti nedir ☺️
Yenianneadayi2208 Sevilayozdemir Burak Özköse.Gopaşa da kendi kliniği var ve anlaşmalı olduğu hastanelerde doğumu gerçekleştiriyor.. Normal doğum yanlısı ve ssvd destekleyen bir hekim..Her daimde rahatlıkla ulaşabilirsiniz..Kesinlikle tavsiye ederim…Instagram’dan da takip edebilirsiniz
Mervecntr Sevilayozdemir gopta belde tıp özel hastane var Nurhan takar çok iyi bi doktor baya iyi ilgili tavsiye ederim
Yenianneadayi2208 Aycha ayrıca gopaşa merkezden otobüs alternatifi ile de ulaşım sağlayabilirsiniz..38B vezneciler Yunusemre mahallesi ,88A Yenikapı Yunusemre mahallesi hatları hastanenin önünden geçiyor. Yaklaşık olarak 15 dk şık bie mesafe..
Aycha Yenianneadayi2208 Çok teşekkür ederim, sağ olun. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara siz de Başarı Hastanesi’ne gitmiştiniz, hastanenin genel işleyişi, düzeni ve temizliği hakkında da bilgi vermeniz mümkün müdür?
mericherry Yeniyüzyılda şefik gökçeye giden var mı ya da yakını doğum yapan memnuniyeti merak ediyorum