Bilecik / Bozüyük 😊😍
Memleket Etiketi🇹🇷
Oykubrkn ak damara gidiyorum kaç haftalık seninki
Cigdem3565
Burcu hanıma mı gidiyorsun onun adını çok duydum. Ben lokman hekime gidiyorum 13+4
EmineSedaSever hadi ya onu bilmiyorum ki canım suanlik anlık ben çok memnunum ayşenur hanımdan doğumumda Allah kerim ☺
Oykubrkn yok ya derya memnun değilim valla iyi doktor hayat hastanesinde var diyorlar Feyza hanım onu düşünüyorum 11+3 🙂
Cigdem3565 bende gülsüm feyza hanıma gidiyorum ilgili ve bilgili ama randevu aldığında tlfnla 1 ay sonraya veriliyor bide sabah erkenden gidince randevu saati alınıyormuş.
Lekna canım doktorum varda normal doguma eger doktorumun mesai saatı aynı zamana gelebılırse gırebılırmış sanırım cok kafam karıştı benım. De ya
Arasnannesi bi kaç tane hastaneye gittim ama hiç memnun kalmadım şimdi Kocaeli’de medicalpark hastanesine gidiyorum
Oykubrkn 2 li tarama testi yaptın mı birde cinsiyetini öğrendin mi
Derya20 nerde oturuyorsun 😄bu programda özel yazışma yok mu acaba😂😂
Cigdem3565 yaptırdım canım yarın sonuç çıkmış olur bir de gitmişken muayene olucam inşallah iyidir herşey cinsiyet tahmininde bulundu 12.haftada kız olabilir dedi ☺
Oykubrkn benim bi kızım var 10 yaşında 😊ben tekrar kız istiyorum ama baba erkek istiyor tabi en başta sagliki olmasını istiyoruz. Bakalım hayırlısı. İnşallah sende sagliklı bir şekilde kucağına alirsin
Cigdem3565 neresinden😊
Cigdem3565 Allahım size bağışlasın canım erkeklerin her zaman gönlünde bi erkek çocuğu yatıyor ☺
Sevdamm merkez 🙂
Oykubrkn evwt 😊
Kayseri 😂😂
Nevşehir / Ürgüp