Nez_1992 Rabiaugur Benim arkdaşımda kuzuna hamileyken cildin bazı bölgeler kahverengileşmişti Lohusayken bol bol yüzünü sildi geçmişti 🤗
Rabiaugur Nez_1992 onu bende duydum lohusayken terledikçe saçınla sil derler bizde de ama ne kadar etkili olur bilmem
duru_pars Ben 17. Haftaya girdim maşallah yüzümde veya fiziğimdeki renklerden hiçbir değişiklik yok. Sivilce dahi çıkmadı umarım böyle devam eder 🥺 ama değişen anneler üzülmeyin onlar dünyanın en güzel lekeleri herşey geçici siz en güzel annelersiniz 🌸🌸🌸 bol bol sade soda için ve baharatlardan uzak durun
rkyycbnn Nez_1992 slm bizim cinsiyet erkek benimde yüzüm mahfoldu Yavas tan lekeler cıkıyo sanki diger ikiside erkekti onlarda hiç böyle olmamşti
zeytinkiz rkyycbnn Asıl dogum sancısı başlıyor ya 4 cm den sonra acılma olsun diye cekılen sancı doguma girmeden önce yani. O an terliyosun ister istemez. O an ki terle sacını alıp yüzüne sürüyosun bayaaa eline n e kadar tutam gelıyorsa sil komple yüzünü bütün lekeleri gideriyor 🤭
hmmc Oğlumda yüzümde Sivilce çıkmazdı, kızım olacak sivilcelerden kurtulamıyorum, bunları geçirmek için kullanılan içeriklerde gebelikte yasak mecbur bekliyorum 🤷🏻♀️
Sunay_selcuk1 Nez_1992 benim kızım olacak yüzümde tek bir sivilce koyulaşma yada çirkinleşme yok normalde de sivilcem çıkmaz bı tanıdığımın da oğlu olacak aşırı derecede yüzü şişti burnu falan baya şiş yüzü karardı bide cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Ayseport Nez_1992 benm ilk kızım oldu bir güzelleştim bir parladım saçlarım gürleşti falan şimdi cinsiyeti bilmiyorum 7 haftalığım yüzümde fiskil fiskil bişeler çıkıyor ten rengim sanki koyulaştı esmerdim zenci oldum parlama falan yok