asilveyigit Ya gerçekten modum o kadar düşük ki hiç bir belirtmde yok. En çok sezaryene kalacağım diye korkuyorum. Squat yapmaktan, duş almaktan bişiler yapmaktan yıldım. Sadece yatıyorum😬 doktorumda illa 41 i bekleyeceksin diyor. Umudum kalmadı🥺
busekoraltan asilveyigit benımde moral sıfır. 38 doldu yalancı sancı yok açılma yok kanala girmemiş hiçbişi yok
Eda14momyy- asilveyigit aynıı bende aynı durumdayım 42 haftaya kadar bekleyebiliriz diyordu taki bugün 39+6 oldum ve nişanım geldi kontrolde de 3 cm açılma varmış Salı ya kadar bekleyelim dedi 😤😫
FDM220 asilveyigit hayırlısıyla olur canım hiç acele etme. Bebeğin ne zaman isterse o zaman gelir. Malesef biz gel diyince gelmiyolar😊sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inşallah. Ahududu yaprağı çayını iç bol bol hurma ye. Hurma açılmayı çok iyi sağlıyor kendimden biliyorum.
Sdfcbn Eli kulagındadır o kadar hareketliysen korkma gelir Allah’ın izniyle birde burda doğuramıyorum diye post açan doğuruyor 😂 bende de işe yaradı
asilveyigit Sdfcbn hahaha ya bir belirtm olsa inanacağım ama sadece gece taş gibi bir karnım oluyor agrıdan zor uyuyorum. Sabaha bişeyciğim yok😅 gelen telefonlardan da yıldım.
Sdfcbn asilveyigit belirtiler bi anda da gelebilir takılma onlara ben hiç belirti olmadan doğurdum ikinciyi sadece bebişte bi yere toplanma vardı onun dışında bişey yoktu
Esrahazen1 Benimde cumartesi günü doğurmam lazım ama kızım gelmek istemiyor 😂 bizde heran beklemedeyiz ama cumartesi gelmezse dayanamayıp sezeryana girerim heralde 😂
asilveyigit busekoraltan hahaha 38 yine iyi. Her an girebilir şansın var daha bol bol yürüyüş squat yap. 2 haftan var olabilir
asilveyigit Eda14momyy- benim de nişan geldi geçen hafta. Ama daha birşey olmadı işte inşallah senin olur
asilveyigit FDM220 hurmads yiyorum inan ki midem bulandı artık hurmadan. Yani aslında acele etmiyorum sadece sonunda sancısız suni sancıdan korkuyorum
Eda14momyy- asilveyigit 2 saat önce hastaneden geldik sancılarım var dedikçe ağrı bile çıkmıyor nst de dediler 😤 yalancı sancılarım arttı belim ağrıyor regli olmuşum gibi 😥
FDM220 asilveyigit 2.doğumu mu yaptım normal olarak ilki kendi sancımla ve suni destekli oldu 2.si kendi sancım direkt oldu insanın kendi sancıları daha hafif ama sunide herkesin abarttıpı gibi değil canım korkma
Esrahazen1 asilveyigit benimkide öyle diyo ama benim ilk doğum korkuyorum valla normalden her hafta terapi yapıyo resmen korkma diye 😂
Beyzanrr asilveyigit Allah’tan ümit kesilmez canım bol bol dua et bende 39+4 bende de yalancı sancıdan başka bişey yok ama bizde mecbur 41 bekliyoruz doktor bana da 41 kadar bekleriz olmazsa suni sancı ile başlatırız dedi bizde beklemedeyiz ama inşaallah gelir bakalım kendi sancımız daha iyi olacak bence çünkü herkes suni zor diyo 🤷
Serap26_ asilveyigit Süreç normal gidiyorsa bebekte herhangi gibi bi sorun yoksa bide devlete gidiyorsanız suni sancıyla doğuturlar merak etmeyin 3. Gebeliğimde sıfır sancı ile suni sancıyla doğum yaptım gününde de gelmeyince