tugcemercann benim melegim icin doktor nisan 10 gibi dedi. 16+2 yim cinsiyetini henuz bilmiyorum doktor erkege benzetiyor ama ayin 1 inde randevum var 🙂hayirlisi olsun saglikli olsunda
NesrinDefne tugcemercann 3 Nisan dedi doktor bize de, kızımızı bekliyoruz 💕 Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻💕
Lmnkeskin tugcemercann benimde 13 nisan dedi doktorum kız gibi ama kesin değil haftaya tekrar gidicem o zman bakarız tekrar dedi 15+6 yım 😌
Nursem tugcemercann Bizimde tahmini 23 Nisan 👶🏻 14+3 olduk doktor kıza benzetmişti bende kasım başı gidiceğim doktora 😍🙏🏻
Meryemmmm tugcemercann bende 14+5 ay başı ögrencez cinsiyeti inşallah bi hafta erkeğe benziyor dedi bi hafta kız bakalım 🙂
Gonulbzkrt Bende nisan sonu 14 hafta 4 gun olduk ayni sekilde bana da erkege benzedigi soylenildi ben de kasimin ilk haftasi gidicem hastahaneye bakalik hayirlisi olsun
Barman Nisan sonu bekliyoruz bakalım miniğimizi henüz cinsiyetini de bilmiyorum ☺ öğrenmesemde acaba süprizmi olsun karar veremedim ☺
tazeanneyasemin 13+3 uz bizde🤰🏻 nisan sonu insaallah benimde . ipucu istedim kiz gibi cikinti kucuk dedi ama 1 hafta sonra tekrar gitcem ins netlesir🙏🏻
Sema41 tazeanneyasemin herkesin ayni olmuyo bu sefer gittiginde duyarsin canim kalbini ferah tut dua et 😍
Sonay Ay bu sene kız senesi mi ne 😂 banada doktor kız gibi dedi Kasım'ın ortasında tekrar gitcem inş kızdır . Sezaryen Olacağım için Nisan sonu 13 hafta bitcek bu hafta inş😇
sumeyrakif @Lmnkeskin ne güzel tevafuk biz de 15+6 yız😍 doktorumuz önce erkek gibi dedi sonra kız gibi dedi netleşmesini bekliyoruz biz de bakalım sağlıklısı ve hayırlısı inşallah🙏🏻
Lmnkeskin sumeyrakif sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 ama biz yinede cinsiyetlerini öğrenelim artık çok merak ediyorum 😇