_Arslan_ MDeniz42 valla bnm de öyle ama bnde miyom var onun etkisi diye düşünmüştüm normalmi hatta bugün çok yürüdüm sağ kasigima bıçak saplandi sanki
MDeniz42 _Arslan_ demekki normalmiş canım ben mesela dün çok ama çok yürüdüm akşama kadar ayaktaydım neredeyse sadece 5 10 dakika oldu lavobadan sonra geçti ama bugün dışarı çıkar çıkmaz yürüyemedim resmen
MDeniz42 Soncul benim öyle değil işte düzenli yürümeye başladım mı 15. Adımda felan sağ kasığımdan bıçak batıyor ve oturmadıkça geçmiyor
_Arslan_ MDeniz42 bnde bugün çok yürüdüm ve aşırı yoruldum eve geldim oturdum biraz geçti sağ kasigimla vajinama sancı girdi nefesim kesildi valla eşimde korktu bu bebisler bir sağ salim kucağımıza gelse
Mervegobekli Benimde 21 haftalık bugün aşağı çekiliyormuş gibi hissediyorum karnımı oldumu sizde de öyle bişey
MDeniz42 Soncul baştan beri yürüyorum canım zaten aşırı aktif biriyim ama bu kontrolde soracağım sebebini ağrı girdi mi biraz oturmadan geçmiyor çünkü
gulkhrmn MDeniz42 bende de oluyor yürürken yavaş tempoda yürü hızlı yürüme benim hamileligim başından beri var 27 haftaya giricez bizde
MDeniz42 gulkhrmn aynıymışız canım bundan sonra birde yavaş yürümeyi deneyim hızlı yürürüm hep onu düşünmemiştim
MDeniz42 _Arslan_ aynen canım insan korkuyor yani daha haftamız az Allah korusun zamanında sağlıkla gelsinler
Ecemselmaarslan MDeniz42 baskı olduğu için bebek büyüdükçe kilosuna bağlı olarak bası da artıyor çok yorma kendini dedi bana doktor
azrahalime MDeniz42 evet aynı benm de öyle ikinci gebeliğim ve sona doğru hep sağ tarafım ağrır kaşık bölgesi doktor bebek kafası aşağıya gelince öyle olur der pozisyondan dolayı ayaklarınızı kaldırıp dinlenin geçer 😇