MDeniz42 Kızlar 27 haftalığım az bi yürümeye başlayınca karnımın sağ alt tarafına sanki bıçak batıyor. Daha önceleri de olmuştu ama şimdi bebek büyüyünce çok sıklaştı Randevuma da daha var. Yaşayan oldu mu ?
Fatmakmlk MDeniz42 benimde öyle oluyor doktorum ultrasona gönderdi böbrek genişlemesi çıktı bide idrarda enfeksiyon çıktı bunlardan kaynaklandığını söyledi ama herkeste öyle olucak diye bişey yok inşallah sizde bişey yoktur
Merveii MDeniz42 ben 38.haftadayim. sırf o kramp yzuunden kaç günden evden çıkamıyorum. Nefessiz kalıyorum o kramp yzuunden yerimden kipirdayamiyorum😅
litfenama MDeniz42 sağ, sol, orta, her yerim ağrıyor yürüyüşten sonra. 1 saat yürüyüp, 3 saat dinleniyorum.
MDeniz42 SunnyG yani hep aynı yön oluncaa bende tedirgin oldum evde hiçbir şey yok dışarı çıkıp 10 adım düzenli gidince sonrası başlıyor ağrı. Safra kesesi ya da idrar yolu enfeksiyonu belirtileri mi diye düşündüm
43serife Cansugamze_ bende 22 haftalık hamileyim benim de öyle oluyor hatta dün hapsuruk krizine girdim bebek aşağı indi gibi geldi hareketlerini çok aşağıda hissetmeye başlayınca korktum baya😊 bişey yoktur umarım
MDeniz42 Fatmakmlk bende idrar yolu enfeksiyonu diye düşündüm canım bebeğede zararı olur mu bu durumun bilmiyorum çünkü enfeksiyon olabilecek birkaç belirti daha var. Senin nasıl geçti
Fatmakmlk MDeniz42 bebeğe zararı olmuyor şükürler olsun ama doktor antibiyotik yazdı bana öyle geçti enfeksiyon sizde doktorunuzla konuşun ona göre ilacını yazar bişeyin kalmaz inşallah
Cansugamze_ 43serife bn sürekli hareketlerini özel bölgemde hissediyorum sürekli 🥺normal mi bilmiyorum böle dewam ederse doktora bi sölicem çok rahatsız ediyo çünkü
43serife Cansugamze_ kac haftaliksin canım ben ayrıntılı ultrason da baş aşağı pozisyondaymis benim bebeğim 22 haftaligiz dün hapsuruk krizine kadar normaldi üstte hissediyodum sonra bişey oldu bende özel bölgemde hissetmeye başladım yukarda hissetmedim hiç nerdeyse ama bugün iyiyim yine yukarı doğru hissetmeye başladım ama çok tuvaletim geliyor
Meltemsalhogl Cansugamze_ bebegin ayaklari asagida olunca cok yogun sekilde asagida hissediliyo bende ayni durumdaydim 21 hafta asagida olan herekeylerden mi bilmiyorum kasik agrim cok gecmek bilmiyo ayakda dursam yurusem kasik agrim artiyo hatta alt bolgedeki kemiklerim agiriyo doktorrada sordum bebegin ayaklari asagida diye dedi agrida olir normal dedi
Cansugamze_ 43serife bnde 22+2 önceden böle değilde ama şu bi kaç gündür özellikle bugün sürekli aşağıda hissediyorum sanki çıkıcak gibi hareket ediyo tuvalet sıkıntım yok bnm Allahtan sadece baskı hissediyorum anlamadım bnde 🥺🥺
43serife Cansugamze_ günü gününü tutmuyor ki bende anlamadım valla hersey e panik ediyorum oysa ikinci gebeliğim
MDeniz42 Soncul benim öyle değil işte düzenli yürümeye başladım mı 15. Adımda felan sağ kasığımdan bıçak batıyor ve oturmadıkça geçmiyor