esmir Leselis benimde 6 olmuştu koridorda yürüyordum hemşire diyor yok mu sancı yooo dedim kadın şok 😂
zeynepp1 eddaaaa benmde baya yumuşamış inşlh bu gece bir acazda doğururz doğurursan mutlka haber et çatlarım😂
eddaaaa zeynepp1 yazarım şimdi baya kanamam olmuş doktoruma yazdım gel derse gidicem :) haber veririm canım sende yaz mutlaka :)
eddaaaa zeynepp1 Allahım bir avazda kucağına almayı nasip etsin kuzum açıklığın çok güzel zaten hemen ilerler doğumun dualarım seninle 🤲🏻
Bade-Ada zeynepp1 Duygulandım sizi kendi yerime koydum aynı haftadayız biraz önce konuştuk bir de Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok kolay olsun 😍🙏🏻
esmir Leselis bazı kadınlar kolay doğuruyor bizde o şanslı kesimdeniz hani şu tarlada çapa yaparken doğuranlardan 🧿😂😂
zeynepp1 Bade-Ada kavuştum canım doğum yaptım ben🥰 darısı size minigimi bekliyorum kıyafetlerini giydiriyorlar
ipekveatlas zeynepp1 evet zordu yalan yok sancılar nefes aldırmıyo suni verilince.. öule düzenli öyle şiddetliydi ki
Layl Sevel al benden de o kadar bugün baya yürüdüm merdiven inip çıktım açılma olması için az önce de 3 hurma yuttum inşallah doğru yoldayımdır.😂
Sevel Layl canım ben kaç gündür ev temizlemeye bıktım bahçede iş bırakmadım hakilarimi bile yıkadım bu gün 40 haftalık olduk 1 cm açılmadan başka bs yok hastanedeyim şu an ne olur ne olmaz diye ama tık yok