sg-happy 8+4 haftalık hamileyim.bugün kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler.kese de bozulmuş.yardımcı olur musunuz?sizce beklemeli miyim?başka bir doktora mı gitmeliyim.sonuçta 10.haftada da duyan galan oluyormuş kalp atışın.yardım edin çok kötüyüm gerçekten
aslansmommm sg-happy kardeşimde aynı haftalarda o sekilde kaybetti bebeğini direk kürtaj yaptılar zehirleme durumu oluyor çünkü zarar verir size geçmiş olsun inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim 🙏🏻
Naazli sg-happy canım eğer kalp durduysa tekrar çalışmaz. Beklemenin bi anlamı yok süreç seni daha çok yıpratır. Benimde ilk gebeliğimde aynı şey oldu. Bende beklemek istedim ama doktorum bana duran bi kalbi tekrar çalıştıramayız demişti. Çok geçmiş olsun 😕
ebru2871 sg-happy Geçmiş olsun canım benim ilk gebeliğimde 6 haftalıkken gelişimi durmuştu 11 haftaya kadar kimse fark etmedi Allahtan zehirlenmedim tek dayanağım o oldu eşimle birlikte
Prenseslerinannesi344 sg-happy cok gecmis olsun Rabbim saglikli bebek nasip etsin insalalh Allah cennetinde karşılaştırsın sizi cok zor Rabbim sabir versin
Sozturk Canım aynısını yaşadım daha fazla bekleme hele kese de bozulmaya başladıysa sonu kürtaj. 8.haftaya kadar kalp atışı duymamamıstik 4 gün sonra duyduk bi hafta sonra kontrole gittim 9.haftada kalbi durmuş kese de bozulmuş ertesi gün kürtaj oldum. Daha fazla bekleyip kendini yıpratma
Mrsbockun ebru2871 ayyy aynı durumu bende yaşadım salak bi doktordu sürekli günün yanlış bebek daha küçük diyordu başka bi doktora gittim bebeğin kalbi durmuş acil kürtaj dedi ben 1 ay boyunca karnımda o bebekle hastaneye gittim geldim çok şükür bende zehirlenmedim ama parça unuttular 3,4 ay kanamam oldu ondan sonra düzeldi
ebru2871 Mrsbockun Dikkkatsiz doktorlar işte araştırma hastanesine gittiğim halde doğru düzgün bakmadılar bide kanamam vardı sürekli onu dahi normal dediler şuanki doktorumda hiçbir koşulda kanama normal değildir diyo şimdi özelde devam ediyoruz devlet bu şekildeyken neden gidelim
Deletedmon099282 sg-happy kalbi durmuş kese bozulmuş beklemenize gerek yok malesef :( kalbini hiç duymayanlara bekle diyorlar büyüsün duyarsınız belki diye sizin malesef beklemekle ilgili bir durumunuz yok :( başıma geldi ordan biliyorum
Mrsbockun ebru2871 aynen öyle çok haklısın ben 2. Çocuğumda kanamam oldu hastaneye gittim doktor randevu saatinde gel dedi ben evde düşük yaptım daha gidermiyim devlete şuan 3. Hamileliğim 28+3 haftalık hamileyim özele gidiyorum tedavi görüyorum üstelik sağ Salim alalım kucaklarımıza inşallah ☺️🤲🏻
sg-happy Sizce başka bir doktora görünmekte fayda var mı?yanlışlık olamaz mı bi umut işte benimki de.bebeğim kazara hayatıma girdi hemen de çıktı😔
sg-happy Peki kızlar kürtaj nasıl oluyor?hiç başıma gelmedi şimdiye kadar.hastenede ne kadar duruluyor?kanama çok mu oluyor?hemen ayağa kalkılıyor mu?bir de hemen bebek oluyor mu kürtaj sonrası
tupbebekannesi123 sg-happy kürtaj bayıltarak yapılıyor hiçbir şey hissetmiyorsunuz birkaç saat dinlenip taburcu oluyorsunuz hafif bir kanama oldu bende ama ağrısı sürdü 10 gün kadar 2 ay hamile kalmayı önermiyorlar
tupbebekannesi123 sg-happy aynı durumu ben de yaşadım aynı haftada kürtaj ile alındı tekrar çalışma gib bir durum olmaz
sg-happy Peki kızlar kürtaja giderken yanınıza ne aldınız yedek çamaşır ya da ped gibi yardımcı olabilir misiniz
Mrsbockun sg-happy kürtajı hissetmiyorsun bayıltıyorlar zaten yanına ped değilde çocuk bezi felan al kanaman olucak çünkü yedek pijama takımı al rahat bi terlik ben bi gece yattım hastanede doktorum 3 ay korun dedi ama bende parça kaldığı için 6 ay korun dedi 7. Ayda korunmayı bıraktım hamile kaldım oda düşük oldu evde psikolojik olarak çok yıprandıgım için 2 yıla yakın çocuk düşünmedik korunmayı bırakmadan önce doktoruma gittim hiç bi sorun yok dedi enfeksiyon vardı fitil verdi kurllandım düzenli olarak sonra hamile kaldım çok şükür şimdi 28 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması çıktı bende tedavi görüyorum iğne ilaç kullanıyorum
sg-happy Mrsbockun ben hastanede yatıldığını duymadım açıkcası.bikaç saate taburcu olunuyormuş.sizin bebek büyük müydü ya da parça kaldı demişsiniz ona sebep mi yattınız acaba
Mrsbockun Kürtajdan sonra bidaha sorun yaşamamak için sende bi doktor bul araştır bi sorun varmı yokmu öğren rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
sg-happy Peki bebeğin kalbinin durmasının anne kaynaklı sebepleri var mıdır?yani ağır kaldırma,stres,yanlış besinler alma vb.nedeni Bedir bebek kalbinin durmasının
Mrsbockun sg-happy yok doktorum anne karnında kalbi duran bebekler bi sorun yoksa sağlıksız gebelik oluyor dedi
Mrsbockun sg-happy yok parçayı kanamam 2,3 ay sürdü öyle öğrendik parça kaldığını 2. Bi kürtaj olmadım adetle çıktı onlarda