Peloser Missha nın aquasını SPF50 kullanıyorum. Sivilceye meyilli bi cildim var. Bu sivilce yapmıyor. Öneririm.
Garibanana Ayseegl Vichy leke karşıtı güneş kremini kullanıyorum ciddi anlamdı cildimdeki lekeleri de azalttı renkli olduğu için rengi de eşitliyor hoş duruyor
Frncdeniz Bana doktorum solante önermişti aldm ama hic begenmedim.10 yasimdan beri sebamed kullanıyorum cok memnunum
muserref02 Ayseegl en iyisi ve en çok tercih edileni solante pregna markası. Onu almayı düşünüyorum bende
[silindi] 1234momsss sadece retinol iceren ürünlerin kullanmasini yasakladi bana. Salisilik ve glikolik bizzat sordum sivilcelenme ve yaglanma icin. Kullanabilirsin dedi. Hicbir zarari yok ne size ne bebege. Siz bilirsiniz tabi her doktor farkli🤷🏻♀️
csmaknc Ayseegl Sinoz kullanıyorum ben ama beğenerek kullanmıyorum açıkçası cildi kuru olanlar almamalı 🥴
Acrsule Ayseegl kesinlikle ve kesinlikle solante pigmenta bir kez kullanmaya başla sonra bırakamıyorsun zaten 😅😅👍👍
sule1996 gizemlianne12345 şaşırdım açıkcası benim çevremde kullanıpta memnun olmayanını hiç görmedim kendimde dahil , fakat tabikide cilt yapısıylada alakası olabilir 🥰
gizemlianne12345 sule1996 doğru ama belirtim gibi tek denemelik 1 kere kulandım ondan sizede sordum önerildi kadar varım diye hem satıcısı hem kullanıcısı oldunuz İçin eğer tek denemede beli etmiyorsa ona göre alıp denemek istiyorum 🤔😅❤️