annesinin_beybisi -MinikveAnnesi- onu da yapıyoruz buğday keşkeği derler bizde ben onu cok severim tavuklu falan😋😃
Bayancorek -MinikveAnnesi- Tarhana çorbası Karnıyarık Pirinç pilavı Cacık Mücver ve brokoli salatası var 🌸🙏🏼
Kubra_elif_ahmet Budiss_Moms Menülerimiz aynı börek hariç onun yerine kaşarlı mantar yapıcam en azından öyle düşünüyorum…. Hiç bişey yapmaya da bilirim sanırım çok uykum var 😂
Busakts -MinikveAnnesi- valla hiç yapasım yok bugün pide söyleyeyim diyorum canım çekmiş gibi yapacağım 😂😂😂
Ceycey22 -MinikveAnnesi- uzun süreden sonra hamur işi 😂 patlıcanlı D börek yapacağım ben yanına da ayran
meltemkumsal16 -MinikveAnnesi- dolma biber yaptım bide salçalı makarna istedi esim basit yemekler beni mutlu eder 😁
Kubra_elif_ahmet Budiss_Moms 😂😂😂Bende 10 da acıkınca kalktım daha da uyumadım ama çok şükür yemekler tamam şimdi bi yiyp bide yıkamak kaldı. Anlatırken yoruldum Bile
Mrv135 -MinikveAnnesi- Tavuklu, havuçlu, patatesli bir yemek ve salata yapıcam. Dünden de tarhana çorbası var.
Buseyllzr -MinikveAnnesi- patates oturtma pirinç pilavı yaptım yanına cacık yapacağım dünden biber dolmam var bide yeter 😚
-MinikveAnnesi- Kizilkafaa bende geçen aksam öyle yaptım çörek yanına da kahvaltılık bazen kahvaltılık kurtarıyor günü 😄🤗