Aygunsnn Tasbebek merhaba Gaziosmanpaşa şubesi Sahla Valizada dr yanlış yazmamışımdır inşallah adını 🤠
Mtzkuzum Gzmmtrkmn ben de ilk Nihan’ı tavsiye ettiler gittim memnun kaldım şimdi tekrar ona gidiyorum Güler yüzlü ilgileniyor çok şükür bir sıkıntımızda yok şimdilik gidip geliyoruz. Senin ilk doğum normal miydi sezaryen mi?
cckdlk KarTanemin aa anladım canım. Evet mantıklı. Hangi doktora gidiyosun acaba? Memnun musun onu da sorayım
Mtzkuzum Gzmmtrkmn benimde sezaryendi ilki Buda öyle olacak kurbandan öncesini istiyor ama ben istemedim bakalım be olacak
Bebek-C Bağcılar medicine hospital normal muayene ücreti 235tl ben sendikadan dolayı 125tl veriyorum. Nst’ye de 25 tl veriyorum.
Menek16 Bebek-C Bende medicine’a gidiyorum kardeşim hemşire oldugu için ücret ödemiyorum ama merak ettim hangi doktora gidiyorsunuz🙂
_neslihan_ Ben çakmak Erdem hastanesine gidiyorum muayne 180 nts 60 normal doğum 2.500 zorunlu sezeryan3.800 istekli 4000 TL bence gayet uygun bir hastane
aslhansrc1 _neslihan_ merhaba bende çakmak erdrm hastanesine gidiyorum siz hangi doktora gidıyorsunuz memnun musunuz ?
Tupbebekile _neslihan_ aaa ben suan sok 3800 mu oldu sezeryan daha 2 gun oluyor tlfnda konustum 3200 dediler ne ara geldi zamn gene yaaa
Sinem-123 _neslihan_ hangi doktora gidiyorsun canım orda bende başlamayı düşünüyorum da memnunsan direkt ona gidiyim
Pitircikk _neslihan_ en son ne zaman gitmiştiniz , kardeşim bayramdan 3-4 gün önce gitti 220₺ olmuş sanırım
Gzmmtrkmn Mtzkuzum biz hiç konuşmadık doğum olayını. Bende sorucam birdahaki gidişimde 32 falan oluyorum
[silindi] Sultanbeyli Saygı bu ay 200 olmuş , sigortali. Dr Ebru Agirdemir ben cok memnunum… Nst icin ek ucret istemiyorlar.
4858 Seymaaogretmenn12 merhabalar bende Avcılar Anadolu hastanesine gidiyorum doktorunuz özcan bey mi?
Mlssaseker cckdlk ben iki gün önce gittim pendik medipole. Muayene 225 tl pendikkart çıkardım onunla 180tl ödedim. Doktor toxoplazma ve bir test daha istedi onlarada yine indirimli 154tl ödedim. Yeni başladım medipole ama memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan.
Mtzkuzum Gzmmtrkmn iki keredir 3 haftaya düşürdü bir daha ki aya 2ye düşürür diye tahmin ediyorum bayramdan sonraya izne mi çıkacak ne erkenden doğurtup gitmek istiyor olabilir 🙈