Yesilim23 Hangi hastanede muayene ve doğum ücretleri ne kadarr ? Her geçen gün fiyat artıyor sinirlerim bozuldu sigortalı olmama rağmen muayene ücretini 440₺ yapmışlar şaka gibi .. ve doğumuma 1,5 ay kaldı
Efemom2 Yesilim23 esenler medipole gidiyorum 275 veriyorum bende doktordan doktara ücret degişiyo tabi
Saregiller55 Yesilim23 bağcılar medilife 180 tl sigortadan dolayı 150 veriyorum kan 60 diğer tahlillere daha geçiş yapmadım sezeryanıda bidahaki gidişimde sorucam bende çok merak ediyorum
Aygunsnn Yesilim23 MedicalPark a gidiyorum dün öğrenmiş oldum 440 olmuş oda sigortalı olmama rağmen nst de 150 tl
Melisssle iremss bende medipol megaya gidiyorum huriye hanima 700₺ muanesi ama tatli bi kadin sizin doktorunuz nasil acaba onerir misiniz
sbl_blg Aygunsnn Hangi Medical Park a gidiyorsunuz acaba? Bende Bahçelievler’e gidiyorum 450 muayene. Sağlık sigortam vardı bu zamana kadar ama hamile kalınca sigorta maalesef geçmiyor. Dr’m da orada şimdi bırakmak da istemiyorum.
Berfin-bektass Yesilim23 Ben İstanbul’da yaşamıyorum ama gittiğim hastanede ücret 185 TL olmuş duyunca şok olmuştum.Sizin oralarda daha pahalıymış maalesef
cckdlk Pendik Medipole gidicem ben de yarın. Muhtemelen kan idrar testleri isticek. Tahliller çok mu pahalı acaba? Genel olarak fiyatları merak ettim gitmeden bileyim yaa
Yesilim23 cckdlk valla canım ilk gebeliğim tüm testleri tahlilleri yaptırdım her gittiğimde yüksek fiystlar ödedimm 🤦🏼♀️ Şimdi dahada artmış herşey
Mlssaseker cckdlk ben iki gün önce gittim pendik medipole. Muayene 225 tl pendikkart çıkardım onunla 180tl ödedim. Doktor toxoplazma ve bir test daha istedi onlarada yine indirimli 154tl ödedim. Yeni başladım medipole ama memnun kaldım hem hastaneden hem doktorumdan.
Aysegul03 cckdlk bende orda Saadet hanıma gidiyorum bi kaç test istemişti biri 950 diğeri bin küsür dediler aklın varsa yaptırma bacım yazık günah yarın normal git 10 gün kontrol süren var zaten devlette yada sağlık ocağında yaptır o süreçte ben öyle yaptım
Mtzkuzum Yesilim23 Sultanbeyli saygı hastanesine gidiyorum geçen hafta 200oldu muayene sezaryen doğum ise şimdilik 3800dedi 2 ay inşallah artmaz o zamana kadar
Gzmmtrkmn Mtzkuzum yaa bende oraya gidiyorum. 175 di 200 mü olmuş ? Kontrolüme daha var o yüzden yeni öğrendim 😮💨
Ecemhiram Mtzkuzum bende oraya gidiyorum ebru dr a pazartesi kontorle gittim şok oldum 200 normal doğumu sormadım ama biliyomusunuz ne kadar
Kedilitazeanne1 Mtzkuzum hangi doktora gidiyosunuz Esra Şahin adinda doktora gidiyorum bende memnun musunuz acaba
Mtzkuzum Gzmmtrkmn evet bende bu hafta gittim son haftalar olduğu içi sık sık gidiyorum 200deyince şok oldum ama mecbur işte
Mtzkuzum Yesilim23 başka hastanelere baktığın zaman çok iyi ama maddiyata baktığın zaman çok fazla şahsen benim bütçem 440lirayı kaldıramazdı😔
3bebeli1kedili Yonca-erol nerede acaba doktorunuz benim de takiplerimi yapması için perinatologa yönlendirmişti doktorumuz halen bulamadım
annesinin_beybisi Yesilim23 yuh ya bu fiyatlarla iyi gidebiliyosunuz özele. ben istanbulda oturmuyorum ama 185 tl muayene ücreti . zorunlu sezeryan 5 normal doğum 5.700 ağrısız normal dogum yani epiduralli 6 bin dediler . özeli bıraktım devlete devam edicem 6 bin lira şu devirde verilecek para değil sanki çocuğu altın suyuna batırıyorlar
Anneyim0607 annesinin_beybisi Ankara’da yıl başında zamsız doğum fiyatı 9.500 dü. Epidural +1 koyuyorlar. Şimdi zamlı fiyatı düşünemiyorum. Medicalpark hastanesi için geçerli bu fiyat
Gzmmtrkmn Mtzkuzum bende 28+3. Pelin’e gidiyorum bende ilk oğlumda da ona gitmiştim. Nihan’ı da biliyorum ama hatta ona gidiyordum izne çıkınca Pelin’e geçmiştim :)
Mtzkuzum Gzmmtrkmn ben de ilk Nihan’ı tavsiye ettiler gittim memnun kaldım şimdi tekrar ona gidiyorum Güler yüzlü ilgileniyor çok şükür bir sıkıntımızda yok şimdilik gidip geliyoruz. Senin ilk doğum normal miydi sezaryen mi?