Merve201119 Emisse adet döneminde incelir sen en iyisi pazartesi günü birdaha kan ver bak bakalım değerinde yükselme varmi
Emisse Merve201119 çok geç yumurtalama gördüm adete 8 gün kala ondan çıkmamıs olabilir mi diyorum bi yandan adet olcak gibiyim bire bir aynı belirtiler bi yandan diyorum ki strestten mi olmuyorum valla Allah yardım etsin bu durumdakilere çok sağol kuzum
Deletedmom_12 Emisse kız rahim duvarinda kalin demis bu nasil doktoor??? Sakin gitme ona sakin. Sen bence gebesin yuz de yuz
Emisse Deletedmom_12 Fatoşşşş beni heveslendirme 7 aydır yoruldum psikolojik🥺😭 geçen ay tüm belirtiler vardı tam adet günümde adet oldum öldüm ağlamaktan ümitlenmek istemiyorummm. Doktorda baya gittiğim doktor bıraktım bu sondu.
Merve201119 Emisse olabilir tabiki hersey olabilir sen pazartesi tekrar git kan ver bakalım ne çıkacak sonuc
Merve201119 Emisse yok siz kimseye bakmayın dediğim gibi pazartesi gidin tekrar kan verin varsa zaten yukselir hakkınızda hayırlısı neyse o olsun insallah
Deletedmom_12 Emisse bende 1 yildir hasretiyle yandim tutuştum 2 kez düsük yaptim. 4 ay sonra basima boyle bi mucize geldi hic umidim yoktu.1.20 yle asla dedim 1 hafta sonra 108 olduk Smdi 8 haftaligiz dicem o ki Biraz pozitif dusun Inanki pozitif seyler olur ❤ hamile hamile sana dua ediyoeum rabbim en kisa zamanda bebisini ögrenmeyi nasp etsinnn
biokadin Emisse canım 0 kayıp olmuş 1 geçmiş nasıl gebelik yok anlamadım ama şuan olsada erken bence sen bekle ve ağır kaldırma dikkat et kendine
Elfs Emisse yok ben 2 kere alttan bakıldım şuan 37+2 oldu bebeğim doktorlar zararı olmadığını söylüyor. Ama alttan bakıldığında genelde gebelik varsa rahim kalınlaştığını görüyorlar
Emisse Deletedmom_12 Allah senden razı olsun ya umut doldum değilse de napalım nasip değilmiş deriz ama sen senden daha fazla bilgi almak isterim müsaitsen uygunsan nasıl iletişime geçebilirim seninle🥺 burda yeniyim çok kullanmayı bilmiyorum
Ardakumsal Deletedmom_12 cnm birsey sorcam Bi bilgisi olan bildirebilir mi 7 gün önce beta 2,39 çıktı bugun Test Yaptm Silik çıktı Kan verdım yıne 2,39 beta Neden degısmedı Bi bilgisi olan varmı Böyle olup gebe kalan varmı ?
esmaozdemir76 Emisse 5 gün gecikmeye mutlaka kanda değeriniz yukselirdi eğer kanda yoksa ve muayene gormediyse hamile değilsinizdir. Başka sebeplerden adet olmamış olabilirsiniz
Emisse Elfs Bana rahmin kalın dedi çok kalın demedi ne bileyim doktordan bişey anlamadım zaten iyi bari altran muaynede sorun yoksa 🧚♀️
Nursah123 Bende aynı şekilde 7 gün gecikti kan testi yaptım 1.20 çıktı ama 8. Günü adet oldum bana da herkes üstüne görebilirsin dediler ama bı bilgim yok doktorunun sana dediklerinin aynılarını bana da dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hamilesindir 🤲