Merhaba kızlar 13+2 deyim benimle aynı vakitte doğuracak olanlar var mı cinsiyet öğrenebildiniz mi ?
Kasım ortasında doğuracak olan var mı ?
Benim 12+3 cinsiyet için erken diye düşünüyorum ama keske belli olsa çok merak ediyorum 😂
13+3 2-3 hafta sonra kontrole gidicem cinsiyeti ozaman öğrenirim die düşünüyorum
Ben haftaya gideceğim doktora 14. Gebelik haftamın içindeyim 15 te görünür inşallah merak ediyorum çok . İlk gebeliğim
BaranogluG21 suan 10 Kasım gözüküyor dogum gecen hafta gittim doktora ama cinsiyet ogrenemedik 😊
- Düzenlendi
BaranogluG21 18 kasim gozukuyor pazartesi kontrolde doktor gordum cinsiyetini ama haftaya sonuc gostermeye geldiginde solicem dedi 🙈 pazartesi 12+3tüm haftaya 13+3 te bidaha bakicak
Ozsvm benimde haftaya belli olur bence yazarım burdan . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
12+4 sat a göre 18 kasım 😖😖😖
Salı günü gittik üç kere ultrasona girdim bir türlü açmadı bacaklarını bir sonraki randevum 16.haftada
12+2deyim doktor cok zor bu haftada Bebek kücük ama erkege de benziyor dedi
BaranogluG21 bizde 14+2 yiz kasım dedi doktorum ama başı mı sonu bilemiyorum cinsiyet net bişey söylemedi ama erkek gibi dedi 16. Haftada gideceğim umarım netleşir.🤲🏻
BaranogluG21 12+3 üm bende şu an. Cinsiyeti kız 11+3 te belli oldu bizde şaşırdık