Nananusha Ayvaaaaaa evet canim aldim cok arastirdim Chicco en iyisidir buna emin olun anne gous ucu gibi 125 ve 250 ml lik aldim bitanede sisesini aldim. emzikte chiccodan aldim.
Hannah [bilinmeyen] ne demek 😉 ince dokulu yumuşak bir bez çok amaçlı kullanılabiliyormuş havlu, battaniye, bebeğe kundak yapmak için, gazını çıkartırken omuzuna atmak için, bebeğin pusetine örtü olarak vs.vs. Çok iyi oluyor diyor herkes ben 3 tane aldım bakalım inşallah söylenenler doğrudur 😊
Nefesliva Aysehatun birtane hastane çıkışı aldım yeni doğan zıbın 2 tane diğer aldıklarımda var ama genelde biraz daha büyüklermiş yeni doğan almam lazım bebeğin beşiği ve bebek arabasıda eksik he birde aventin biberonu birde küveti tamam😂
SaadetBayrak Bizimde ekim sonu kasım başı gibi 31+4 olduk kızçemle çatlağım ilk doğumdan kalma olduğu için bunda farknda değilim😀 bebişimin eksiği kalmadı gördükçe gezdikçe alıyorum toplu alışvwriş yaptığım halde dayanamayıp hala alıyorum sadece küvet takımımız kaldı kendimede lohusa pijamamı aldm dün sadece emzirme südyenim ve emzirme atletim kaldı sağlıkla gelsin minnaklarımız☺️🙏
SaadetBayrak Biberon da oğlumdada avent kuşşanmıştım yine avent aldım emzikte avent ultra soft aldm çok memnun kullananlar👍
Defnem_26 Bugün ..33 olduk. Çatlağım henüz yok olmazda inşallah ama sol bacak yanimda ağrı oluyor baskı oluyor sanırım yürürken zorluyor beni😶 Kıyafetlerini de bugün yıkadım kuzumun 😍 Allah hepimize sagkicakla kucağımıza almayı nasip etsin
Ayvaaaaaa Defnem_26 canım benim de sağ bacak yanımda aşırı ağrı oluyordu, egzersiz yaptım 2 3 gün sonrasında rahatladım, tavsiye ederim 🤗
umranozby Nananusha 33+2 deyiz 🤰🏻göbeğimin altı çatladı 😐bebegin eşyaları hazır yıkayıp utulenecek daha kendime birşey alamadım çantamız hazır değil 🙄