zeynepikra_61 Ayseee01 maalesef bende aynıyım 😁 gece uykularım surekli bolunuyor kalk yat kalk yat 😁 yolculuğa çıkmaya korkuyorum 😁
-MinikveAnnesi- Ayseee01 18+4 üz son zamanlarda çoğaldı sanırım bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor uyumadan önce bile bi 3 4 kez gidiyorum daha fazla büyüdükçe bu artacak gibi 🤷♀️
Ayseee01 ElifPeker06 aynen tam yüreğim tutarmis hadi bakalım wc sorunsali🤣 uykuyu lavaboda geçiriyorum
Ffatma 15 haftalık ben de bir bardak su içip kısa süre sonra wc ye gidiyorum sanki üstten alıp alttan atıyorum anında gibi
Ffatma Ayseee01 ilk gebeliğimde hiç böyle değildim ya böyle diyenlere şaşırıyordum şimdi bana da oldu 😭
Ayseee01 zeynepikra_61 birde yatıp kalkmak artik bir eziyet gibi allah affetsin göbeğim bir anda kalkmaz oldu yataktan zor kalkıyorum 🤣
kvsr22 19 haftalık hamileyim.Yarım bardak su bile içsem tuvalette buluyorum kendimi.Çoğu zaman evdeyim sıkıntı olmuyor ama dışarda su içmeye korkuyorum
Hafize3536 Bende 33. Haftadayım ve 3 gündür bendede bu sorun oldu gece kalkardım ama 2 defa felan şimdi kalkarkende bel ağrısı sırt ağrısı🥹 zor olmaya başlıyor allah yardım etsin bize inşallah