Okyanus1 amin inşallah ♥️ bak canım adetinden 15 gün önce başla ve planlı ilerle. Kahverengi kabuğu olan beyaz soğanı 1 tane kabuğu ile 4 e böl cezvede 1 .5 bardak suyla kaynat. Tadı kokusu iyi değil biliyorum ılıyınca dik iç. Bunu 15 gün aralıksız yap. Adetinin tam 12. Gününü say. Bu süreçte ilişkiye girme en az 2 gün beklesin. Tam 12. Günü ilişkiye girin ayaklarını yukarı kaldır belinin altına yastık koyarak ilişkiye girin ayaklarını kaldırırken de yastığı kaldırma dursun en az yarım saat yat o şekilde kalkma. Sonraki günler gün aşırı girin. Ben bu şekilde hamile kaldım soğan kürü ile öyle akıntım geliyordu ki. Ama eşinde sorun varsa 2 gün mutlaka bekleyin yapmayın. Umarım sorun ciddi değildir. Bana faydası olmuştu inşallah size de faydası olur. Çünkü benimde doktorum ooo maşallah senin bi sorunun yok rahmin çok iyi demişti sorun eşimdeydi sperm sayısı düşüktü. Yinede oldu şükür. İlk ay olmazsa kendini strese sokma inşallah olur 🤲🏻 Kontrollerini ihmal etme doktorun ne diyorsa onu yap. Ben doktora da gidiyordum bana yazımı doğru mu bilmiyorum ama klomen yazmıştı adetinin 3. Günü tekrar gel demişti. Adet olmadım meğer hamileymişim o zaman ilacı da kullanamadım 🥰 darısı size olsun inşallah 🤲🏻