Karaca99 Hivabozkurt bende kalp atisini duyduk ama 10 mm ye 6 kusur hafta dedi yani anlayamiyorum internette 6 haftada 4mm den bahsediliyor 7 hafta 9-13 mm yani niye 6 diyor ki bana anlamadim
Htc3866 Burcuuuuu ay benim de uygulamaya göre 4 haftalık daha doktora gitmedim bugün beta öğrenmek için kan verdim
Mervece08 merhaba bir sorum olacaktı size. Beta hcg sonucum. 7 Mayıs acilde 499 çıktı. 9 Mayıs sağlık ocağında 785 çıktı. 11 Mayıs sağlık ocağında 1560 çıktı. Yükseliş nasıl sizce çok endişe ediyorum
Matmazell922 Mervece08 gayet güzel 2 günde bir iki katı olması beklenir oda olmuş zaten hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza
vostagramask Yarenay yarin gideceğim yengem hemşire de değerin düşük gel bir daha kan testi yapalım yükselirse güzel haber dedi
Elif71 Bizde 6+6 olduk 5 haftalık kese göründü haftaya cuma kalp atışı için gidicem inşallah duyabiliriz 2.gebeliğim bu arada 😊
heyzil06 Melisssssss aynıyız sizinle ben yarın gideceğim doktora henüz bir belirtim yok sizin var mı acaba? Biraz telaşlıyım inşallah güzel haberler alırız 🙂
Melisssssss heyzil06 kasıklarım ağrıyor göğüslerimde acı hissetmedim ben öyle ocakta kimyasal yaşamıştım onda hissettim bide hafif bir şekilde miğde bulantı değilde miğdem kalkıyor gibi oluyor o şekilde yaşayanınız var mı acaba
Sblayby Gub bende dört haftalıkken öğrendin ve doktora gittim ultrasonda göremedik kanda çıktı sizde de öyle mi oldu pazartesi tekrar gidicem 5 haftalık olduk altı ay önce düşüğüm olmuştu tekrar aynı şey olur diye çok korkuyorum 😞
Gub Sblayby bende 59.1 hcg çıkmış 29 nisanda ve 6 mayıs ultrasonda baktı kese göründü canım hesaplamalara göre şuan 5+4 ama bana göre daha kücük inşallah gönlünüzce olur 🙏 hayırlı şekilde olsun
prens_annesii Bende dün test yaptım adetim gecikti diye hiç beklemiyordum ama Rabbim hayırlısını versin Sağlıkla gelsin inşallah 9 aylık oğlum var şimdi 4 +3 hamileyim 🙈❤️
Semaaaa1 Ozgeneco cumartesi 7+1 olacağız inşallah nornal şekilde duyabiliriz ozaman :) vajinal ultrsndan daha detaylı herşeyine bakılıyomus galiba öyle mi 😊
Ozgeneco Semaaaa1 evet büyük ihtimalle duyarsınız. Aynn vajinal ultrasonla rahimde olan sıkıntı da görünüyor