vostagramask Yarenay yarin gideceğim yengem hemşire de değerin düşük gel bir daha kan testi yapalım yükselirse güzel haber dedi
Melisssssss 5+4 bizde minik bir mercimek olduk dün kese gözüktü 2 hafta sonra 25 mayısta hem bebek için hem kalp atışı içim
heyzil06 Melisssssss aynıyız sizinle ben yarın gideceğim doktora henüz bir belirtim yok sizin var mı acaba? Biraz telaşlıyım inşallah güzel haberler alırız 🙂
Htc3866 Burcuuuuu ay benim de uygulamaya göre 4 haftalık daha doktora gitmedim bugün beta öğrenmek için kan verdim
Demetakdgn mavininhertonuu bende 8.haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum ama direk 1 hafta sonrasına deri doktorumuda seviyorum eskiden berri bildiğim bir doktor vardır bi bildiği diyip gidicem bakalım duyularsa şansa artık 😂
mavininhertonuu Demetakdgn Aynen bende vardır bir bildiği dedim bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda 😊
gizemgencc Gub Bugün 5+0 dayım. Kalp atışı henüz başlamamış dün beta hcg 12.657 çıktı bebek halaa görünmüyor tam olarak 3 gün daha bekleyeceğiz.İlk kez alttan bakıldı çok garip bir histi.Yumurtalık kisti mevcut ama o bebeği besleyen bir şeymiş sorun yok dedi
Miraycan1 Mery103 nasıl kaç haftalık olduğunu öğrendiniz benim 30 Mart en son regl tarihim beta 774.8 çıktı ama doktor bana kaç haftalık olduğunu söylemedi çok erken dedi
Mery103 Miraycan1 Adet gününden hesaplanıyor canım ilk hamileliğim de öyleydi uygulamaya son adet günümü girdim orda yazdı ☺️
Mavii_176 6+5 💜 6. Haftada kalp atışını duyan var mı ben keseyi gördüm ama 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gideceğim tecrübeli olanlar varsa yorum yapabilir mi 🌼💜
Yasemella Mavii_176 ben de 6+5 dün bebeği ve kalbini gördük attığını gösterdi ama dinleyemedik çok küçük daha dedi. İçin rahat etsin dye haftaya gel dinleyelim dedi
Aysetuna 6+6 dayım 16snda inşallah kalp atışını duymaya gidicez heyecan dorukta bende bulantı ve ara sıra baş dönmesi hafif iyi olsunlrda biz razıyız herşeylerine
Mavii_176 Aysetuna bende 21’inde gideceğim ben keseyi görmek için 5+3’te gitmiştim inşallah hayırlısı olur kalp atışlarını da duyarız🙂
Hivabozkurt Karaca99 bana da öyle dedi ve kalp atışı yok çok üzüldüm ne yapacam bilmiyorum inş sizin öyle olmaz ne zaman doktora gideceksiniz
Karaca99 Hivabozkurt bende kalp atisini duyduk ama 10 mm ye 6 kusur hafta dedi yani anlayamiyorum internette 6 haftada 4mm den bahsediliyor 7 hafta 9-13 mm yani niye 6 diyor ki bana anlamadim
Denizbrhn 6+1 olduk 🥰 bu ayın 23 ünde kalp atışını dinlemeye gitçez🙈 bulantım çok fazla önereceğiniz birşey var mı 🙁