hemsreanne Cansu1- resmen hepimizle dalga geçiyorlar şaka gibi izinde olanlarında izinleri yanmış oldu zaten kimse faydalanamadı
EbruArya Sevdapl Ankara il sağlık müdürlüğü 24 üncü haftasına giren tüm sağlık personeli için mi dedi acaba görüştüğünüz içim soruyorum bi bilginiz var mı ?
Sevdapl EbruArya evet bana öyle dediler. Ben şu an 24. Haftadayım ayrılabilir miyim diye sordum evet sizi de kapsıyor Haziran’dan sonra yeni başvuru olmayacak dediler. Ama buradan bazılarına birimleri önceden ayrılıp çağrılanlar ayrılacak demiş.
EbruArya Sevdapl ben de Ankara’da görev yapıyorum sağlıkçıyım. bulunduğum hastane salı günü izne çıkarıp bugün geri çağırdı il sağlığı aramak da aklıma çok geç geldi sizin yazınızı görünce size sormak istedim
hemsreanne EbruArya hayır Ankara’da değilim ama yeni ayrılmalar olacak denildiyse ona göre hastanem ile görüşecektim
EbruArya hemsreanne Özlük aradı insiyatif gereği idari izni iptal ediyoruz Pazartesi iş başı yapmanız gerek dediler.Sordum herhangi bir yeni yazı mı var durumla ilgili dedim hayır tamamen insiyatif dediler
hemsreanne EbruArya baştan izne gönderip tekrar çağırmaları üzücü olmuş bende hiç ayrılmadım hastanem ile görüşücem bir bilgi edinirsem yazarım
EbruArya hemsreanne maalesef çok üzücü oldu Pazartesi il sağlık ile görüşeceğim net bir Bilgi almak için.Tekrar yazarım edindiğim güncel bilgileri siz de yazarsanız çok sevinirim
Nsrn1 hemsreanne tamam teşekkürler buraya da yazarsanız çok sevinirim en azından başka yerlerle ilgili bilgimiz olur 😊
T-N66 EbruArya evet maalesef sadece hali hazırda çalışanları kapsıyor dedi sistem bizim raporları kabul etmiyor Muş