Prenseslerinannesi344 Oelrlrkmemdmd herkes ayni degil yazidada belirtim zaten 2 kizimida erken hisetim diye bu erkek dedim evet bi kac gündür bariz hissediyorum cok sukur pit pit lari😁
Miracinannesi_52 Prenseslerinannesi344 erkekler kızlara göre daha hareketsiz oluyor benim ilk gebeliğim 36. haftadayım en başından beri az oynuyor hala öyle mesela kimi bebek öyle oluyor ben 26. haftada 3 gün hissetmedim doktora gittik normal bu haftalar uyuyor dedi öyle de çıktı
Prenseslerinannesi344 Miracinannesi_52 20 1 im hala nadir hissediyorum bir cok kisi erkekler az oynar demişti
Nissaam Prenseslerinannesi344 20. Haftada başladı benimde hep sol tarafta pıt pıt atma şeklinde bazen cok yogun bazi günlerse koca gün hiç olmuyo bebekten bebege degisiyo bence
Halfey Prenseslerinannesi344 bende de aynı şekilde şuan hareketi her gün farklı ya çok ya az ama yine de hareket hissettikçe içim rahat oluyor genellikle bu haftalarda günün 20 saati uyurmuş internette okudum
Miracinannesi_52 Prenseslerinannesi344 kızlara göre daha hareketsiz diyorlar benim de ilk gebelik erkek çok fazla oynamaz belirli zamanlarda sadece 🙃
Balrengii Ya bende böyle bi baslik acacaktim bende 19+2 yim hiç hissetmiyorum desem yeridir . 2 hafta önce doktora gitmiştim normal her şey demişti kankm cok düşük onla da alakası yoktur heralde bir de idrar yolu enfeksiyonu var
Prenseslerinannesi344 Balrengii 20 4 olduk nadir başladı ama günde aşırı hareket etmiyor tabi inşallah iyidirler
Balrengii Prenseslerinannesi344 19+5 olduk bugün 2 gündür de benim seğirmesi gibi oluyor ama daha çok kuvvetli hareketler için minicikler 300 350 gram🥺 o yüzden rahatladim 😊
Balrengii Prenseslerinannesi344 bu haftalarda bebeklerin kilosu genelde aynı oluyormus ve happymamin bebek bölümündeki bilgilendirmede yazdı gecen sizinkiler o civarda bir şeydir:)
Nrbnn Prenseslerinannesi344 her çoçuk farklı oluyor, bence kafanızda kurmayın, hareket edecektir haftanız ilerledikçe 😇😇