1234momsss Dilara71 alnım hep sivilce dolu tam sivilcede değil ama böyle pütür pütür doktora danışıp krem kullanıp kullanamıcagımı sorucam çok canımı sıkıyor
MerveEbru Dilara71 normalde yüzüm kolay kolay sivilcelenmez benim ama hamile oldum olalı hep bi sivilceleniyorum ya
simayorunn Dilara71 ergenliğimde çıkmayan sivilceler hamileliğimde cikiyor 😂🤭 çenemde bir sürü çıkmış daha bugün 🙈 bir de sırtımda çok fazla var ya orası gözükmüyor ama açıyor kasiniyor
Edau9 Dilara71 hamile olduğumu çıkan sivilcelerle hissettim desem yeridir normalde hiç çıkmazdı çünkü
Dilara71 1234momsss ben 7 ay sıvılce hapı kulandım yüzümde bi tane kalmadi ama geri başladi çok canımı sıkılıyo benımde
Eminecak 1234momsss ay valla benim alnım da oyle. Stres sivilcelerine benziyor minik minik isilik gibi. Doktora sorarana bana da yanit verir misin ne dicek ben hep sormayi unutuyorum.
Laylaycizi_96 Dilara71 normalde de cıkıyor du hamileyken de cıkıyor roacutan mı kullandınız bende dogumdan sonra kullanmayı düsünüyorum
Cansel11111 Dilara71 bende aynı durumdayım sivilce siyah nokta hep kurtulmuştum ilaçla oldu lakin hamilelikte yine sivilce çıkmaya başladı
Cdem21 simayorunn benimde öyle ya ergenlikte hiç çıkmamıştı regl olacakken de 1 en fazla 2 çıkardı şuan sırtımda bir sürü var yüzümde de sayısı yok😂minik minik bir sürü
SbhtYlmz Laylaycizi_96 daha önce bnde kullanmıştım ama o ilaç ağır bi ilaç hamilelikte kullanılmaz die biliyorum
SbhtYlmz Ayyy ben ben ben😩hiçbişey yoktu yüzümde 13+3 haftalık hamileyim ergen gibi sivilce doldu yüzüm sebep neki acaba🤔
Laylaycizi_96 SbhtYlmz yok zaten hamilelik de kullanılmıyor hatta hamile kalma olasılığın bile olmaması lazım
Dilara71 SbhtYlmz evet kulanılmıyo zaten hamıle kalmadan once kulandim ve yuzum cok guzeldi hamıle kalınca gerı başladi
SbhtYlmz Laylaycizi_96 evet baya ağır bi ilaç ama dr gözetiminde düzenli kullanıldığında kesin sonuç veriyo kullanırken dudaklarım fln patlamıştı ama tedavi bittiğinde yüzüm bebek gibi oldu
Dilara71 SbhtYlmz aynen bende cok zor gunler gecırdım içerken am gecti ve cok guzel olmuştu getı başladi
Aieskocaak Dilara71 daha önce sadece adet döneminde bikaç tane çıkan sivilceler bu sefer alnımı sırtımı ve göğüslerimi kapladı umarım doğumla birlikte onlarda gider 😂
Asyaaa35 Dilara71 normalde bi tane bile cıkmayan yüzümde ve vucudumda heryerim doldu. Doğum yaptım bakalım ne zaman gidecek veya gidecekmi😅
miracle87 Dilara71 malesef ya bende de özellikle çene bolgesi çok rahatsız ediyor adet olmuyoruz diye çıkıyor herhalde