Dilek21 Kızlar ben bügun ilk defa cinsiyet öğrenmek için gittim ama doktor bişey anlayamadi bebek çok hareketliydi direk kız dedi ama sonra emin olamadı. Hazırlık yapma belki yanılma payı olabilir kordan dan görememiş olabilirim dedi varmı başına böyle bişey gelen şubat annesi olucam şubat anneleri genelde erkek ve bende erkek hissediyorum gibi 😑 kafam karıştı
Brlgry Dilek21 banada ilk kız ama alışveriş ama yapma demişti sonra oğlan olduğunu öğrendik şubatta doğumum 🙋🏼♀️
deletedmom205 Dilek21 bende bugün ayrıntılıya girdim biri kiza biri erkeğe bnzio dedi ama kesin bişey diyemem bir ay sonra bidaha gel bakalım dedi
Dilek21 Leyla1995 aynen canım banada öyle dedi %70 80 kız gibi dedi bide hazırlık yapma bu ay daha dedi
Dilek21 Brlgry ya genelde kız çocukları anneyi çirkinlestirir diyorlar ve her goren erkek diyor hiç cirkinlesme yok yüzde leke falan olmadi hiç daha da guzellestim ama anlamadim yani 🤣
Brlgry Dilek21 banada herkez kız diyordu yüzüm sivilce dolmuştu hiç çıkmazdı oysaki Sonra ekşi tuzlu yerdim hala daha öyle ama erkek 🙋🏼♀️😂 o konulara pek takılma ben inanmıyorum 😚☺️
Brlgry Beriliko öncelikle adaşız galiba isim size aitse 😂 16. Haftalarımda erkek dendi sizin içinizde şüphemi var
Beriliko Brlgry yani kız dedi doktorum ama değişik bi durum olarak niyeyse ben erkek düşünüyorum ama değildir diyorum sonrada ☺️
Brlgry Beriliko kaç haftalıksınız valla banada doktor kız demişti ama nedense içimde hep bir erkek bence diye bir his vardı insanın kafası karışıyor tabi
Brlgry Dilek21 insanın içine doğabiliyor valla hayırlısı sizin gönlünüzden erkek mi geçiyor peki erkek mi istiyorsunuz