FDM220 Mevsm-123 evet konfor var ama yönetimle ilgili sıkıntısı çok fazla var. Bütün illerdeki böyle mi bilmiyorum ama manisa böyle
Mevsm-123 Raziyetes eğer alıyorlarsa çok iyi canım bir de iyi bi doktor denk gelirse özelden çok bir farkı olacağını düşünmüyorum ben 2 cm açıklıkla suyum gelmişti inşallah sende en koşa zamanda hayırla sağlıcakla miniğinle kavuşursun 😊❤️
Nealakasivarrr Mevsm-123 Gözünaydın canım. Bende oğlumu 1.5 sene önce yalnız doğurdum. Bence yalnız doğurmakta problem yok. Ben daha rahat ettim. Problem Saat başı bağlanılan nst de… Hayattan nefret ettiriyor insana …
Mevsm-123 Nealakasivarrr yalnız doğurmak problem değil ama ben sancıyı yalnız çekmek istememiştim o süreç çok gerdi beni yani o süreçte 1 kişi yanında olması hem hareket olarak hem psikolojik olarak rahatlatır insanı
Xxz Mevsm-123 canım hayırlı olsun ama özelde doğurmuş biri olarak beni de yalnız odaya kapatıp sancı cekmemi beklediler öyle cumhur cemaat olmuyo zaten . Onu göze slsin herkes malesef
Mevsm-123 Xxz Hadi ya ben özel de 1 kişi oluyor yanında diye duymuştum yalnız sancı çekmek çok zor geldi bana çünkü hastaneye gittiğimde açılmam çok azdı 12 saat bekledim
Xxz Mevsm-123 bende özelde odada tek başımaydim. Hiçte öyle özel davranilmadi biran önce doğur git der gibi hissettim. Çok yalnız hissettim
Mevsm-123 Xxz hadi ya bende son anda özele mi gitsem diye kararsız kalmıştım ama cidden şans işiymiş bu doğum süreci onu anladım Rabbim herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
haklisinesracim Mevsm-123 masallah canımAllah sağlıklı uzun ömür versin sizlere ve oğlunuza. Ama neden hassas içerik yazdığını anlamadim.
Mevsm-123 haklisinesracim Amin inşallah ben doğum sürecinde biraz zorlandım açıkçası ya da bana öyle geldi yanlış bi cümle kurup hamişleri üzmemek için öyle yazdım 😊